Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba Audi Çin Başkanı Werner Eichhorn

Yükseliş Isuzu’dan Manisa’da Gövde Gösterisi

Yükseliş Isuzu, Manisa Altınkuş tesislerinde düzenlemiş olduğu dostluk yemeğinde Manisa da hizmet veren Şehiriçi ve şehirlerarası, öğrenci ve personel taşımacılığı yapan sektörün temsilcilerini bir araya getirdi.

Altınkuş tesislerinde düzenlenen Dostluk yemeğine Manisa’lı taşımacılar oldukça yoğun bir ilgi gösterdi.

Yemek öncesi Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi Otobüs İş Birimi Direktörü Tunç Karabulut “Bugün Manisa da Yükseliş sayesinde siz değerli taşımacılar ile bir araya gelmekten çok mutluyuz. Manisa’da çok büyük ve değerli bir ailemiz olduğunu her zaman biliyoruz ve hissediyoruz. Bugün bu dostluk yemeğimize gösterdiğiniz yoğun ilgide bunun bir göstergesidir. Manisa da siz değerli taşımacılar sayesinde bugüne kadar çok büyük projelere imza attık. İnanıyorum ki gelecek yıllarda da bunlara benzer büyük projeleri hep birlikte gerçekleştireceğiz.” dedi.

Yükseliş Isuzu Plaza Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Yüksel, “Manisa da uzun yıllardır Isuzu markasını temsil etmekteyiz. TÜRKİYE deki en eski ve deneyimli Isuzu bayilerindeniz. Bu sene firmamızın 35. kuruluş yıl dönümünü kutlayacağız. Bu gün bu büyük aileyi bir arada görmek bizim için çok önemli. Görüyorum ki 35 yılda çok değerli dostlar edinmişiz. Bundan dolayı gurur duyuyoruz.Çünkü bizim 35 yıldır firmamıza şiar edindiğimiz kuruluş sloganımız “SATIŞ VE SONRASINDA SÜREN DOSTUK” bu dostluk yemeğinde de sloganımızın gereğini yerine getirdiğimize inanıyoruz. Yükseliş ailesi olarak bizlere değer verip davetimize icabet eden ve Manisa da Pazar birincisi marka olmamız için verdiğiniz destekten dolayı siz değerli taşımacı arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler ederiz.

ISUZU taşımacılar dostluk yemeğine; Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi otobüs İşbirimi Direktörü Tunç Karabulut ile yönetici arkadaşları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Trafik İşleri Alt Yapı Müdürü Serdar Akçam, Manisa Şehiriçi Dolmuşları Başkanı Erdoğan Akatmacı ile yönetim kurulu üyeleri , KAMPÜS Koop. Başkanı Erdoğan Köyman, Saruhanlı Koop. Başkanı Ramazan Uzundal ve Manisa’nın önde gelen değerli tur firma sahipleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.