Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook Kara Harp Okulu emniyet 30 Mart 2024 Pazar Gündemi 30 Mart 2024 Pazar Gündem Özeti 30 Mart 2024 Cumartesi Gündem Özeti 30 Mart 2024 Gündem Özeti 30 Mart 2024 Cumartesi Gündemi Gostivar Gostivar Eyüpsultan Kültür Evi Dumlupınar Mahallesi

Beşiktaş Beraberliği Uzatmada Kurtardı

Süper Ligin 9. hafta kapanış maçında Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı.

Süper Lig'in 9. haftasında Vodafone Park'ta Medipol Başakşehir'i konuk eden Siyah Beyazlılar ligde aldığı bu beraberlikle 4 haftadır galibiyete hasret kaldı. Şampiyonlar Ligi Grup maçlarında harikalar yaratan ve oynadığı 3 maçı da kazan Beşiktaş lig'de istediği sonuçları alamıyor.

Karşılaşmaya her iki takımda istekli gözükmesine karşın pozisyon bulmakta zorlandı. Karşılaşmanın ilk yarısında sadece tek net gol pozisyonu yaşandı. Medipol Başakşehir 19. dakikada gole çok yaklaştı. Adebayor  yapılan ortaya müthiş sıçrayarak kafayı vurdu ve kaleci Fabri aynı güzellikle kurtararak topu kornere çeldi.

Beşiktaş ilk yarıda en net pozisyonunu cenk ile yaşadı. Cenk'in sol çaprazdan attığı sert şut auta gitti.

İlk yarıda gol olmayınca iki takımda soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.  

İkinci yarıda yine etkili atak Medipol Başakşehir'den geldi. 59. dakikada Medipol Başakşehir Edin Visca ile gole çok yaklaştı. Edin Visca'nın ceza sahası içerisinde sağ çaprazdan çok sert çektiği şut yan ağlarda kaldı. 

79. dakikada Medipol Başakşehir Edin visca ile yine gole çok yaklaştı fakat yine kaleci Fabri'yi geçemedi. Edin Visca ceza yayı üzerinden çok sert bir şut çıkardı, Fabri topu güçlükle kontrol edebildi.

Medipol Başakşehir aradığı golü 90 dakikada buldu. Kerim Frei eski takımına karşı ceza sahası içinden klas bir vuruş yaptı ve takımını öne geçirdi. 0-1

Karşılaşma böyle bitecek derken maç birden hareketlendi ve Beşiktaş beraberlik golünü buldu. Uzatma dakikalarında kazanılan korner atışında Duska Tosiç kafayla topu filelere gönderdi. 1-1

Maç bitti derken Beşiktaş öne geçme fırsatını tepti. Quaresma'nın şutunda Kaleci Volkan Babacan müthiş çıkardı dönen topa Negredo dokunamayınca maçta 1-1 sonuçlandı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.