Beşiktaş Rahat Kazandı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantepspor'u konuk etti. 

İlk yarı

Karşılaşmanın ilk bölümünde etkili bir oyun sergileyen Beşiktaş, 38. dakikada Sosa'nın pasıyla ceza alanının sol çaprazında topla buluşan Gökhan Töre'nin golüyle 1-0 öne geçti.

42. dakikada Beşiktaş farkı 2'ye çıkardı. Sol tarafta Barış Yardımcı'nın hatalı pasında topu kapan İsmail Köybaşı, pasını Gökhan Töre'ye verdi. Ceza sahasına giren Gökhan Töre, penaltı noktası üzerinde uygun durumda bulunan Oğuzhan Özyakup'u gördü. Oğuzhan Özyakup, savunma oyuncularını çalımladıktan sonra yaptığı vuruşta topu filelere gönderdi: 2-0

Beşiktaş karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde kapadı.

İkinci yarı

İkinci yarı ilk yarıdaki 2-0 lık üstünlüğün verdiği rahatlıkla Beşiktaş etkili oyununu son dakikalara kadar sürdürdü. 

Mücadelenin 61. ve 70 dakikalarında alman golcüsü Gomez'in ayağından bulduğu 2 golle karşılaşmayı 4-0 tamamladı. Beşiktaş Bu sonuçla 2 maç eksik olması nedeniyle lider Fenerbahçe ile puan farkını 2 ye indirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.