Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi 7 Aralık 2023 Gündem Özeti 8 Aralık 2022 Gündem Özeti Batı Virginia eyaleti

Beşiktaş Son Saniye Golüyle Güldü

Ligin 6. haftasında Rizespor deplasmanına konuk olan Beşiktaş, 3 puanı Adriano'nun son dakikada attığı muhteşem golle aldı.

Geçen hafta Galatasaray ile , Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'inde kendi sahasında Dinamo Kiev'le berabere kalan Beşiktaş, Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetti.

Beşiktaş karşılaşmanın ilk yarısında iyi futbol ve oyundan uzak bir görüntü çizdi.

11. dakikada Tolgay Çaykur Rizespor ceza sahası önünde yerde kaldı ve Beşiktaş tehlikeli bir yerden serbest vuruş kazandı. topun başına geçen Caner Erkin'in şutunu kalecvi Diallo rahat bir şekilde kurtardı.
36. dakikada Çaykur Rizespor gole çok yaklaştı. Kontratakla Beşiktaş'ı eksik adamla yakaladı. Ahmet İlhan'ın ceza sahasına girmeden şutunda top direğin hemen üzerinden dışarı çıktı.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıya Beşiktaş oyuncu değişikleri ile başladı.Ömer ve Olcay oyundan çıkarken Aboubakar ve Quaresma oyuna girdi. Oyuncu değişiklerinden sonra Beşiktaş sağlı sollu ataklar geliştirmeye başladı.

51. dakikada Aboukar golü kaçırdı.Tosic topu kaptı ve takımını atağa kaldırdı. Quaresma ile paslaşan Tosic'in ceza sahası içine ortasında Aboubakar'ın cılız vuruşu kalecide kaldı. bu pozisyondan 2 dakika sonra Caner Erkin'in sol kanattan ortasında Aboubakar'ın kafa vuruşu direğin hemen yanından auta çıktı.

54. dakikada Caner'in soldan ortasında altı pas içinde uygun durumda Aboubakar, kötü bir vuruşla topu direğin yanından auta gönderdi.

90+2. dakikada artık maç 0-0 sona erecek derken Beşiktaş'ta Adriano  Çykur Rizespor ceza sahası önünde topla buluştu ve mükemmel bir şutla ağları sarsarak Beşiktaş'a altın değerinde bir 3 puan kazandırdı. 0-1

Beşiktaş Bu galibiyetle maç fazlalığı ile liderliğe yükseldi. Çaykur Rizespor ise 4 puanda kalarak 16. sırada kaldı.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.