Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi palandöken çin öğrenci cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi

Caner Erkin İle Uygar Mert Trafik Kazası Geçirdi

Fenerbahçeli futbolcular Caner Erkin ile Uygar Mert Zeybek, trafik kazası geçirdi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Caner ve Uygar Mert'in, Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından Caner'in kullandığı araçla D-100 Karayolu üzerinde seyir halindeyken, Üsküdar Ünalan Köprüsü civarında başka bir aracın önlerine yaptığı ani manevra nedeniyle maddi hasarlı bir trafik kazası geçirdikleri bildirildi.

Açıklamada futbolcuların kazayı yara almadan atlattığı ve sağlık durumlarında herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığı vurgulandı.

Caner ve Uygar Mert'in bulunduğu aracın takla attığına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.