Öne Çıkanlar palandöken Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi çin

Fenerbahçe Kupa'da Zor Kazandı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 5. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan Spor Toto 2. Lig takımlarından Tuzlaspor, karşılaşmanın oynanacağı stada geliş şekliyle gündeme damgasını vurdu.

Çeşitli kademelerdeki liglerde yer alan kulüplerin yaşadığı ekonomik sıkıntıya dikkati çekmeyi amaçlayan Tuzlaspor'un yönetici, teknik heyet ve futbolcuları, sarı-lacivertli takımla Ülker Stadı'nda yapılacak maç için İstanbul'un en uzun hattı olarak bilinen 500T hattında seferler yapan halk otobüsünü kullanarak Kadıköy'e geldi.

Akbil basarak otobüse bindiler

Basın mensuplarının da takip ettiği yolculukta, Tuzlaspor'un yönetici, teknik heyet ve futbolcular tek tek akbil basarak otobüsteki yerlerini aldı.Halk otobüsü kulüp binasından polis eskortu eşliğinde stada hareket etti. Yolculuk boyunca futbolcular neşeli anlar yaşadı. İlginç yolculuk sırasında yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular güzel anlara tanıklık etti. Tuzlasporlu futbolcu Nihat Yılmaz, kız arkadaşına otobüste evlenme teklifinde bulunurken, yöneticiler ve oyuncular öz çekim yaparak anı kaydetti.

Tuzlaspor kafilesini taşıyan halk otobüsü yaklaşık 1,5 saatlik bir yolculuğun ardından Ülker Stadı'na ulaştı.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 5. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Spor Toto 2. Lig takımlarından Tuzlaspor'u zorda olsa Markovic'in uzatma dakikalarında attığı golle 1-0 yendi.

Maça Halk otobütsü ile gelen Tuzlaspor Fenerbahçe karşısında etkili bir oyun sergiledi. Maçta etkili atakları yapmalarına karşın 1-0 yenilmekten kurtulamadılar.

Maçtan Dakikalar

32. dakikada Tuzlaspor atağında Bülent'in uzak mesafeden şutunda, ceza alanı içinde Okan'ın ayak koyduğu meşin yuvarlağı kaleci Fabiano, kornere çeldi.

İki takımın da fazla etkili olamadığı karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı.

51. dakikada Tuzlaspor, Fenerbahçe kalesini bir kez daha yokladı. Sol çaprazda kullanılan serbest atışta Mehmet'in sert şutunda, kaleci Fabiano meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

70. dakikada Caner'in ara pasında Tuzlasporlu oyuncuların ofsayt gerekçesiyle durduğu pozisyonda topla buluşan Volkan, ceza alanı içinde kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun etkisiz vuruşunda, kaleci Bekir meşin yuvarlağı önledikten sonra kontrol etti.

79. dakikada Tuzlaspor'un etkili atağında kaleci Fabiano, gole izin vermedi. Okan, rakiplerinden kurtardığı topu ceza alanı içinde topuğuyla Mehmet'in önüne bıraktı. Bu oyuncun sert şutunda, Fabiano topu çeldi. Dönen topa Mehmet, bir kez daha vurdu ancak sarı-lacivertli kalecinin müdahale ettiği meşin yuvarlağı Kadlec, kornere gönderdi.

90+1. dakikada ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Markovic, rakibinden kurtulduğu anda sert vurdu. Üst direğin içine çarpan meşin yuvarlak fileleri gitti: 1-0.

Fenerbahçe, karşılaşmayı 1-0 kazanarak puanını 15'e yükseltti ve liderliği garantiledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.