Öne Çıkanlar palandöken gündem Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi

Fenerbahçe, Osmanlıspor'u Eli Boş Gönderdi

Fenerbahçe, Süper Lig'in 28. haftasında ikinci yarıda attığı gollerle Osmanlıspor'u 2-0 mağlup etti.

İki takım için de hayati önem taşıyan karşılaşmadan gülen taraf Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe'nin zirveden kopmamak için, Osmanlıspor'un ise tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için çıktığı mücadelede Fenerbahçe rakibini Martin Skrtel ve Roberto Soldado’nun golleriyle 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe 16. dakikada Osmanlıspor kalesinde tehlikeli oldu. Josef de Souza'nın uzak mesafeden sert vuruşunda, top kale direğinin dibinden auta gitti. 

İki takımında temkinli oynadığı mücadelede Osmanlıspor ilk atağını uzaktan şut ile denedi. 45. dakikada savunmanın uzaklaştırdığı topa gelişine Ceyhun Gülselam'ın sert vuruşunda topa az farkla auta gitti.

İlk 45 dakika başladığı golsüz sonuçlandı.

Fenerbahçe rakibi Osmanlıspor karşısında etkili başladı. 48. dakikada  Giuliano'nun gelişine vuruşunda, top üstten auta çıktı.

54. dakikada Fenerbahçe aradığı golü buldu. Valbuena'nın sağdan kullandığı kornerde penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Skrtel'in kafa vuruşunda top filelere gitti. 1-0

60. dakikada Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı. Giuliano, ceza yayına kadar taşıdığı topla rakiplerinden sıyrılarak içeri girdi ve kaleciyle karşı karşıya kaldığında vuruşunda top yan direkten dönerek Soldado'nun önünde kaldı. Saldado'nun gelişine vuruşunda, top filelere gitti 2-0

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe, Osmanlıspor'u 2-0 mağlup ederek puanını 54'e yükseltti. Osmanlıspor ise 28 puanda kalarak 16. sıraya geriledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.