Öne Çıkanlar palandöken gündem chp milliyetçi hareket partisi çin tbmm kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri

Fenerbahçe ve Osmanlıspor Adını Gruplara Yazdırdı

Fenerbahçe ve Osmanlıspor dün oynadıkları maçlarda tur atladı. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu ilk maçında 3-0 yendiği Grasshoppers'ı deplasmanda da 2-0 yenerek gruplara kaldı. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Osmanlıspor, Moldova ekibi Zimbru ile oynadığı maçı 5-0  kazanarak 3. ön eleme turuna yükseldi.

Rakipler Belli Olacak

Fenerbahçe, ilk maçta 3-0 yendiği Grasshoppers'ı UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanş maçında İsviçre'de 2-0 yendi, adını gruplara yazdırdı.
Mücadeleye İstanbul'daki ilk maçta aldığı 3-0'lık galibiyetin avantajıyla başlayan Fenerbahçe, kontrollü bir oyun ortaya koydu. 

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek Fenerbahçe, Atiker Konyaspor ve Osmanlıspor'un rakipleri bugün belli olacak. Monaco'daki Grimaldi Forum'da 14.00'te yapılacak kura çekimine 48 takım katılacak.

Gruplarda toplam 48 takım dörderli takımlar halinde 12 gruba ayrılacak. Her takım birbirleriyle iç ve dış saha olmak üzere iki kere karşılaşacak. Grup lideri ve ikincisi, Şampiyonlar Ligi'nden gelecek 8 grup 3.'sü ile birlikte son 32 takım arasına katılacak.

Grup maçları 15 Eylül, 29 Eylül, 20 Ekim, 3 Kasım, 24 Kasım ve 8 Aralık'ta oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon final İsveç'in Solna kentindeki Friends Arena'da 24 Mayıs 2017'de oynanacak. Kazanan takım UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkı kazanacak.

1. TORBA

SCHALKE 04
ZENIT ST. PETERSBURG
SHAKHTAR DONETSK
OLYMPIAKOS
MANCHESTER UNITED
ATHLETIC BILBAO
VILLARREAL
AJAX
INTER
FIORENTINA
ANDERLECHT
VIKTORIA PLZEN

2. TORBA

AZ ALKMAAR
BRAGA
SALZBURG
ROMA
FENERBAHÇE
SPARTA PRAG
PAOK
STEAUA BÜKREŞ
GENK
APOEL
STANDARD LIEGE
SAINT-ETIENNE

3. TORBA

GENT
YOUNG BOYS
KRASNODAR
RAPID WIEN
SLOVAN LIBEREC
CELTA VIGO
MACCABI TEL-AVIV
FEYENOORD
AUSTRIA WIEN
MAINZ
ZURICH
SOUTHAMPTON 

4. TORBA

PANATHINAIKOS
SASSUOLO
KARABAĞ
ASTANA
NICE
ZORYA LUHANSK
OSMANLISPOR
KONYASPOR
ASTRA GIURGIU
KABALA
HAPOEL BEER-SHEVA
DUNDALK

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.