Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook emniyet Kara Harp Okulu filipinler 30 bin öğretmenin ataması ne zaman yapılacak karayolları genel müdürlüğü şemsi bayraktar 30 ocak 2016 hava durumu beypazarı belediyesi içişleri bakanlığı 30 Mart 2024 Pazar Gündemi

FIBA 2019 Dünya Kupası’na Galibiyetle Başladık

FIBA 2019 Dünya Kupası’nda E Grubu’nda mücadele eden A Erkek Milli Takımımız, ilk maçında Japonya’yı 86-67 mağlup etti. 

Çin'in ev sahipliğinde düzenlenen FIBA 2019 Dünya Kupası’nda ABD, Çekya ve Japonya ile E Grubu’nda yer alan A Erkek Milli Takımımız, ilk maçında karşılaştığı Japonya’yı 86-67 mağlup ederek turnuvaya galibiyet ile başladı. 

Japonya karşısında maça Doğuş Balbay, Melih Mahmutoğlu, Cedi Osman, Ersan İlyasova ve Semih Erden beşiyle başlayan millilerimiz, rakibi karşısında karşılaşmanın ilk yarısını 47-35 önde tamamladı.

A Erkek Milli Takımımızda Ersan İlyasova 17, Melih Mahmutoğlu 17, Cedi Osman 12 ve Furkan Korkmaz da 10 sayıyla oynadı.

E Grubu'ndaki ikinci maçında 3 Eylül Salı günü TSİ 15.30'da ABD ile karşılaşacak millilerimiz, grubundaki son maçını 5 Eylül Perşembe günü TSİ 11.30'da Çekya ile oynayacak.

Anahtar Kelimeler:
Basketbolçin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.