Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti ​Sabit Kanca: Son Soru Filmi Vizyonda 32 Uçakla 45 Terör Hedefi İmha Edildi Kara Harp Okulu yapı kredi emniyet cumhurbaşkanı 4 Nisan 2024 Perşembe Gündem Özeti 4 Nisan 2024 Gündem Özeti 4 Nisan 2024 Perşembe Gündemi

Filenin Sultanları 4’te 4 Yaptı: Türkiye 3 - 0 Fransa

Kadın Milli Voleybol Takımımız, Avrupa Şampiyonası dördüncü maçında, Fransa’yı rahat bir oyunla 3-0 mağlup ederek 4’te 4 yaptı ve namağlup unvanını sürdürdü. Ankara Spor Salonu’nda dolu tribünler önünde oynanan mücadelede, binlerce coşkulu seyirci tezahüratlarıyla Filenin Sultanlarını bir an olsun yalnız bırakmadı.


A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası’nda madalya hedefine emin adımlarla ilerlemeyi sürdürüyor. A Grubu’nda, dördüncü maçına çıkan A Milliler, baştan sona üstün götürdükleri mücadelede, rakibi Fransa’yı 25-19, 25-19 ve 25-16’lık sonuçlar ile set vermeden mağlup etti. Performansıyla büyük beğeni toplayan ve grup maçları tamamlanmadan Son-16’ya kalmayı garantileyen millilerimizde, takım kaptanı Eda Erdem 15 sayı ile maçın en skoreri oldu. 2003 yılında Ankara’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’ndan tam 16 yıl sonra yeniden büyük bir başarı peşinde koşan millilerimiz, grubun son maçında Sırbistan ile 29 Ağustos (yarın) saat 19.30’da liderlik koltuğu için mücadele edecek.

Grubunda ilk 4 sırayı alan takımların üst tura çıkacağı turnuvada; grup maçlarından sonraki tüm maçlara Türkiye ev sahipliği yapacak. Avrupa Şampiyonası’nın programı; 1 Eylül’de son 16 maçları, 4 Eylül’de çeyrek final karşılaşmaları, 7 Eylül’de yarı final karşılaşmaları ile devam edecek. Şampiyon takımın belli olacağı final karşılaşması ise 8 Eylül Pazar günü oynanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.