Öne Çıkanlar palandöken gündem chp çin Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri chp haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi

Galatasaray Doğa Sigorta Lige Mağlubiyet İle Başladı

Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı, Basketbol Süper Ligi açılış hafta mücadelesinde Türk Telekom’a deplasmanda 78-66 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı sayılarla geçilirken Galatasaray Doğa Sigorta Lazeric Jones’un beş sayısıyla skor üretti. Aaron Harrison’ın faul çizgisinden bulduğu sayılarla mücadelenin ilk dört dakikası 7-7’lik eşitlikle geçildi. İlerleyen dakikalarda Aaron Harrison’ın panyanın yardımıyla bulduğu orta mesafeli isabetin ardından çeyreğin bitmesine 04:13 kala gidilen hakem molasına Türk Telekom'un 11-9’luk üstünlüğüyle girildi. Mola dönüşü Galatasaray Doğa Sigorta Yiğit Arslan ve Can Korkmaz’ın faul çizgisinden bulduğu isabetlerle skor üretse de çeyreğin son anlarını daha iyi oynayan taraf ev sahibi Türk Telekom olunca ikinci periyoda Türk Telekom’un 20-12’lik üstünlüğüyle girildi.

İkinci çeyreğe Greg Whittington’ın 6 sayısıyla başlayan Galatasaray Doğa Sigorta, çeyreğin ilk dört dakikasını 24-18 geride geçti. İlerleyen anlarda Galatasaray Doğa Sigorta Ben Moore’un hücum ribaundlarının ardından bulduğu sayılarla skor üretse de savunmada rakibini durdurmakta zorlandı ve devrenin son üç dakikasına ev sahibi Türk Telekom'un 34-21’lik üstünlüğüyle girildi. Devrenin son anlarında Aaron Harrison’ın üçlük basketleri ve Ben Moore’un sayılarıyla hücumda etkili olan Galatasaray Doğa Sigorta farkı 6 sayıya kadar indirerek soyunma odasına 39-33’lük skor ile girildi.

İkinci yarıya Ege Arar’ın smacı ve Aaron Harrison’ın üç sayılık basketiyle başlayan Galatasaray Doğa Sigorta, çeyreğin ilk üç dakikası geride kalırken skoru 39-38’e getirdi. Ev sahibi ekibin bulduğu baskete Can Korkmaz’ın üç sayılık isabetiyle cevap veren Galatasaray Doğa Sigorta, skora 41-41’de dengeyi getirdi. (06:04) İlerleyen anlarda Greg Whittington’ın smacı ve Göksenin Köksal’ın hızlı hücumda bulduğu turnike isabetiyle birlikte Galatasaray Doğa Sigorta çeyreğin bitimine 04:31 kala gidilen hakem molasına ilk kez öne geçerek 43-45 önde girdi. Mola dönüşü Galatasaray Doğa Sigorta Greg Whittington ile skor üretmeye devam etse de ev sahibi Türk Telekom hücumda vites arttırınca çeyreğin son iki dakikasına 51-47’lik skor ile girildi. Çeyreğin son dakikaları karşılıklı sayılarla geçilirken final periyoduna 56-52 Türk Telekom’un üstünlüğüyle girildi.

Galatasaray Doğa Sigorta son çeyreğin başlarında hücum etmekte zorlanınca ev sahibi ekip 7-0’lık bir seri yakalayarak skoru 63-52’ye getirdi. Galatasaray Doğa Sigorta'da Başantrenör Ertuğrul Erdoğan mücadelenin bitimine 07:07 kala molasına başvurdu. Moladan Göksenin Köksal’ın üç sayılık basketiyle dönen Galatasaray Doğa Sigorta, ilerleyen anlarda hücumda istediği tempoyu yakalayamadı ve normal sürenin son 5 dakikasına 67-55’lik skor ile girildi. Galatasaray Doğa Sigorta mücadelenin son üç dakikasına girilirken Göksenin Köksal’ın üç sayılık isabetiyle farkı tek hanelere indirse de ev sahibi ekibin üç sayılık basketine engel olamadı ve skor 70-58’e geldi. (02:55) Mücadelenin son anlarında Galatasaray Doğa Sigorta'nın geri dönüş çabaları yeterli olmadı ve Galatasaray Doğa Sigorta sahadan 78-66’lık mağlubiyet ile ayrılarak sezona kötü bir başlangıç yaptı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.