Öne Çıkanlar dokunulmazlıklar kaldırılacak mı 3 temmuz gündem özel 3 Temmuz Gündemi 3 temmuz hava durumu ING Türkiye Kupasını kim kazandı

Galatasaray'ın Hocasına Madrid Kancası

Galatasaray Erkek Basketbol takımı Başantrenörü  Ergin Ataman'a  Real Madrid talip oldu. 

Fenerbahçe'ye elenen Madrid temsilcisi koç  Pablo Laso ile yollarını ayırıp, ondan boşalan koltuğu yakaladığı başarılarla adını duyuran Ataman'a emanet etmek istiyor. 

Real  Madrid'in teklifine sıcak bakan Ataman'ın sezon sonunda durum değerlendirmesi yapmak için izin istediği,  G.Saray'da kalmak için ücretinde fedakârlık yapan Ataman'ın yönetimin gelecek planlarına göre karar vereceği de belirtildi.

Eğer yönetim maddi sıkıntılardan dolayı takımda küçülmeye gitme karan alırsa Ataman'ın  Real Madrid'in koç koltuğuna oturmasına kesin gözle bakılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.