Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 4 Ağustos 2022 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti 400 Milyon Turist Entübe Sayısı ​Sabit Kanca: Son Soru Filmi Vizyonda 4 Milyon Araç Var 32 Uçakla 45 Terör Hedefi İmha Edildi

Gustavo Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Marsilya’dan Luiz Gustavo Dias'ı 4 yıllığına renklerine bağladı.

Yeni transfer Brezilyalı yıldız Luiz Gustavo Dias, kendisini çok mutlu ve motive hissettiğini belirterek Fenerbahçemizi hak ettiği şampiyonluklara ulaştırmak ve taraftarımızı mutlu etmek için elinden geleni yapacağını ifade etti.

"Bu büyük camiayı hak ettiği şampiyonluklara ulaştırmak için elimden geleni yapacağım"

Kendisini sarı lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attıktan sonra Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Luiz Gustavo, “Gerçekten kendimi iyi, mutlu ve motive hissediyorum. Benim için yeni bir başlangıç ve yeni bir hikaye. Takım arkadaşlarıma yardım etmek istiyorum. Çok büyük geleneği olan bu büyük camiayı tekrar hak ettiği şampiyonluklara ulaştırmak ve taraftarımızı mutlu etmek için elimden geleni yapacağım.” dedi.

Taraftarlarımızın kendisi için yaptığı güzel yorumları takip edip etmediğine ilişkin soruya ise 32 yaşındaki futbolcu, “Öncelikle şunu çok net bir şekilde ifade etmek istiyorum ki benim hiçbir sosyal medya hesabım yok. Sosyal medyada benim ağzımdan yazılan hiçbir şeyin doğruluk payı yok. Sosyal medya hesabım olmadığı için de taraftarlarımızın açıkçası benim hakkımda yazdığı şeyleri çok fazla takip edemedim. Tabii ki çok fazla taraftarın beni uzun süre beklediğini duymuştum. Hem taraftarımızın hem de Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin uzun uğraşları için çok mutluyum. En iyi şekilde geri karşılık vermek istiyorum.” cevabını verd
i.

Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.