Öne Çıkanlar Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi palandöken çin

İngiltere'de Şampiyon Leicester City

İngiltere Premier Lig'inde şampiyon Lig'in bitimine 2 hafta kala belli oldu.

İngiltere Premier Lig lideri Leicester City, en yakın takipçisi Tottenham Hotspur'un deplasmanda Chelsea ile berabere kalmasıyla bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

1990 yılından bu yana Chelsea'yi Stamford Bridge Stadı'nda yenemeyen Tottenham Hotspur, 35. dakikada Kane ve 44. dakikada Heung-min Son'ın attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapamasına rağmen üstünlüğü'nü koruyamadı.

Karşılaşmanın 58. dakikasında Cahill ile farkı bire indiren evsahibi ekip, 83. dakikada Belçikalı futbolcusu Hazard ile skora dengeyi getirdi. Şampiyonluk yarışını sürdürmek için mutlak galibiyete ihtiyacı olan konuk ekip, kalan dakikalarda skor üretemedi ve mücadele 2-2 berabere tamamlandı. Bu sonuçla Lig'in bitimine 2 hafta şampiyonluğunu ilan etti.

Manchester United ile deplasmanda 1-1 berabere kalan ve Chelsea-Tottenham derbisinin sonucunu bekleyen Leicester City, istediği sonuç Stamford Bridge Satdından gelince İngiltere'de ilk şampiyonluğu'nu elde etti.

Şampiyon Leicester City, 7 Mayıs Cumartesi günü sahasındaki son maçında Everton'ı konuk edecek.

 

1 Leicester City 36 22 11 3 64 34 +30 77
2 Tottenham 36 19 13 4 67 28 +39 70
3 Arsenal 36 19 10 7 59 34 +25 67
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.