Öne Çıkanlar facebook ING Türkiye Kupasını kim kazandı gülen cemaatiyle bağlantılı okullar 30 ağustos Türkiyede darbe girişini hakkında ne dediler 3 temmuz gündem özel 3 temmuz pazar gündemi yapı kredi bankasının ilk çeyrek karı yapı kredi 3 ton dokunulmazlıklar kaldırılacak mı NÖBETCİ SULH CEZA HAKİMLİĞİ

NBA'de Ayın Oyuncuları James ve Westbrook

NBA’de Kasım ayının oyuncuları belli oldu.

Doğu Konferansı’nda Cleveland Cavaliers’tan LeBron James, Batı Konferansı’nda ise Oklahoma City Thunder’dan  Russell Westbrook ayın oyuncuları oldu.

Cavs’ın 13-3’lük performansında 23.5 sayı, 9.3 asist, 8.1 ribaunt ortalama ile oynayan LeBron James, % 49.8 saha içi yüzdesi ve % 36.2 üç sayı yüzdesiyle mücadele etti.

Oklahoma City Thunder’ın 12-8’lik performansında 31.2 sayı, 11.3 asist, 10.5 ribauntluk triple double ortalama tutturarak istatistikleri altüst eden Russell  Westbrook da Batı’da zirveye çıktı. Westbrook, Oscar Robertson’dan sonra 20 maçta 500 sayı, 200 ribaunt, 200 asisti geçen tarihteki ikinci isim oldu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.