Öne Çıkanlar palandöken gündem chp milliyetçi hareket partisi çin tbmm kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri

Ömer Onan: “Maçlar Oynanmadan Kazanılmıyor”

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan, 2017 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda İspanya ile oynanacak maç öncesi bir değerlendirmede bulundu.

TBF CEO’su Ömer Onan, İspanya'nın grubundaki 5 maçı da kazanarak son 16 turunda kaldığını hatırlatarak, "İspanya'nın kadrosunda hem NBA hem de Avrupa Ligi'nde oynayan çok iyi oyuncular var. Açıkçası kimsenin eşleşmek istemeyeceği bir takım ama maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Çocuklar bugüne kadar çok iyi mücadeleler verdi. İspanya karşısında da aynı şekilde oynayacaklarına inanıyorum. Sahaya kazanmak için çıkacağız. İnşallah iyi oynayıp, kazanırız." değerlendirmesinde bulundu.

Türk halkının, milli takımın yanında olacağını aktaran Onan, "İspanya maçında oyuncularımız dolu bir salonda oynayacak. Çok az bilet kalmıştı. Müthiş bir destek olacak." şeklinde görüş belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.