Spor Ve Siyasetin Buluştuğu Geceye Hazırlıklar Başladı

Türk sporuna verdiği katkılardan dolayı önem arz eden Sporun Devleri Buluşuyor Ödül Gecesi’nin 5’incisi için hazırlıklar başladı. Spor ve siyaseti buluşturan etkinlik, başarılı sporculara ve spora destek veren kişi, kurum ve kuruluşlara ödül dağıtıyor. 


Her yıl Aymir Turizm Organizasyon tarafından Ankara’da organize edilen Sporun Devleri Buluşuyor Ödül Gecesi, 2019 yılı için hazırlıklarına başladı. 2012 yılından bu yana düzenlenen ve büyük ilgi gören organizasyonun 5’incisi, görkemli bir geceye ev sahipliği yapacak. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun desteklediği organizasyonda, yılın sporcuları, yılın spor kulübü, yılın spor adamı, yılın antrenörü, yılın spora destek veren yerel kurumu, yılın spora destek veren yerel kurum yöneticisi, yılın özel projesi, yılın spora destek veren medya kuruluşlarına ödül verilecek.


Onur ödüllerinin de dağıtılacağı gece, her sene olduğu gibi 2019’da da spor ve siyasetin önemli isimlerini buluşturacak. Verdiği ödüllerle Türk sporunu teşvik eden ve Türk sporunun gelişmesine katkı sağlayan organizasyonda,  aynı zamanda amatör sporcuların da başarıları ödüllendiriliyor.
 

Sporun Devleri Buluşuyor Ödül Gecesi’nin her yıl başarıyla organizasyonu gerçekleştiren Aymir Turizm Organizasyon Genel Koordinatörü Semih Zazaoğlu, ödül gecesinin organizasyonuna büyük önem verdiklerini söyledi. Böyle büyük bir organizasyonun içinde olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Zazaoğlu, organizasyonun kusursuz olması için şimdiden çalışmalara başladıklarını anlattı.

Anahtar Kelimeler:
Aymir Turizm
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.