Öne Çıkanlar facebook Dumlupınar Mahallesi mahkeme kararı can dündar tahliye edildi van cezaevlerindeki tutuklu sayısı NÖBETCİ SULH CEZA HAKİMLİĞİ devlet tiyatroları 30 bin öğretmenin ataması ne zaman yapılacak karayolları genel müdürlüğü emniyet filipinler

Terim: "Üç Maçımız Kaldı. İnşallah Sonunu Da İyi Getiririz”

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Üç maçımız kaldı. İnşallah sonunu da iyi getiririz." dedi. 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş’ı 2-0 yendikleri karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim, "“Türk Telekom'daki 200. maçımız. Bunu bir derbiyle ve 3 puanla kapattığımız için çok mutluyum açıkçası. İkincisi alnımızın teriyle ödülümüzü almak için bu yolda yürüyoruz. Üç maçımız kaldı. İnşallah sonunu da iyi getiririz. İlk yarı belki oyun kalitesi biraz daha fazlaydı. İkinci yarı skorun verdiği avantaja göre hareket ettik. Çok da pozisyon bulduk. 10 dakikalık bölüm var kendi kaptırdığımız toplarla, onun dışında hiç sıkıntı veya bir endişe duymadık, oyuncularımı kutluyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.