Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi 7 Aralık 2023 Gündem Özeti Batı Virginia eyaleti 6 Ağustos 2022 Gündemi

Trabzonspor Evinde Dağıldı

Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor sahasından Teleset Mobilya Akhisarspor'a 6-1 yenilerek hezimete uğradı.  

Trabzonspor, evinde Teleset Mobilya Akhisarspor'u konuk etti.  Akhisarspor her iki yarıdada attığı 3'er golle deplasmanda rakibini 6-1'lik farklı bir skor ile mağlup ederek Lig'de 3. sıraya yükseldi. Bu farklı yenilgi Trabzonda şok etkisi yarattı.

Akhisarspor'un Trabzonspor karşısında farklı galibiyeti getiren golleri 8'de Serginho, 39'da Mustafa Akbaş kk, 45'te Larsson, 53 ile 64'te Henrique ve 90+1'de Kadir attı. Trabzonspor'un tek sayısı ise 50. dakikada Abdülkadir Ömür'den geldi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.