ATO Başkanı Bezci’den Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’ye Teşekkür

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadelede örnek bir dayanışma sergileyen siyasi parti liderleri Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederek, “Siyasi parti liderlerimizin bu sağduyulu yaklaşımı, Türk demokrasi tarihine geçecektir” ifadelerini kullandı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadele sürecinde örnek bir dayanışma sergileyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

Türkiye’nin darbeci terör örgütü ile mücadelede kritik ve zorlu bir süreçten geçtiğini vurgulayan Başkan Bezci, bu süreçte siyasi partilerin birlik ve beraberlik içinde olmasının önemine işaret etti. Türkiye’nin hükümeti, partileri ve milleti ile birlikte çok büyük bir sınav verdiğini ve tüm dünyaya da bunu gösterdiğini ifade eden Bezci, “Türkiye’ye darbe yapmaya, bölmeye çalışanlar oyunlarının hiçbir şekilde tutmayacağını anladı ve milletin gerçek gücünü gördü” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine bugün İstanbul Yenikapı’da gerçekleştirilecek Demokrasi ve Şehitler Mitinginin siyasi partilerin birlik ve beraberliğine sahne olacağını kaydeden Bezci, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılacağı 7 Ağustos mitingi demokrasimizi taçlandıracaktır.  Bu miting ile milletimizin özlediği tablo ortaya konulacaktır. Siyasi parti liderlerimizin bu sağduyulu yaklaşımı Türk siyasi tarihine geçecektir” ifadelerini kullandı.

Siyasi partiler arasındaki dayanışmanın önümüzdeki süreçte de devam edeceğine inandığını belirten Bezci, devletin tüm kurum ve kuruluşları ile sivil toplum ve meslek örgütlerinin de bu birlik ve beraberliği desteklemesi gerektiğini ifade etti. Bezci, “Türkiye’nin en büyük sivil toplum ve meslek örgütlerinden biri olarak biz de terör örgütü ile mücadelede devletimizin yanında olacağız” dedi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.