Öne Çıkanlar Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi palandöken çin

Bakan Özhaseki: "Bu Güzel Günlerde Temennimiz Vicdanları Yaralayan Olayların Son Bulması"
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Güzellikler paylaşılırken; yapılan sıla-i rahimler ile hem gönüller alınır hem de önemli bir sünnet tatbik edilir. Toplumumuzda yer alan 'Küslerin bayrama dargın girmesi uygun değildir' düşüncesi bile bayramların önemini bize anlatmaktadır. Bu güzel günlerde tek temennimiz ise; dünyada yaşanan ve vicdanları yaralayan olayların da son bulmasıdır" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bakan mesajında "Gönül almanın" önemine değinen Bakan Özhaseki, "Ramazan-ı Şerif'i tamamlayarak bayrama erişmiş bulunmaktayız. Cenab-ı Hakk Ramazan ayında tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Efendimiz Hz. Muhammed -sav- 'Ramazan bayramının birinci gecesi rahmet kapıları açılır; edilen dua ve yapılan tevbe reddolunmaz' buyurmuştur. Bayramlar, sevinç ve neşenin birlikte yaşandığı özel anlardır. Güzellikler paylaşılırken; yapılan sıla-i rahimler ile hem gönüller alınır hem de önemli bir sünnet tatbik edilir. Toplumumuzda yer alan 'Küslerin bayrama dargın girmesi uygun değildir' düşüncesi bile bayramların önemini bize anlatmaktadır. Bu güzel günlerde tek temennimiz ise; dünyada yaşanan ve vicdanları yaralayan olayların da son bulmasıdır" ifadelerini kullandı.
Son dönemde tüm dünyada üzücü  olayların yaşandığına da mesajında yer veren Bakan Özhaseki, mesajının devamında şunları söyledi: 
"Başta bölgemiz olmak üzere dünyanın birçok yerinde vuku bulan elim hadiseler göstermiştir ki; insanlık vicdanı buhrandadır. Hiç şüphe yok ki kurtuluş İslam'ın mesajında saklıdır. İnşallah bayramımız, bu yüce mesajın idrak edildiği bir zaman olacaktır. Ramazan Bayramımızın ülkemiz, bölgemiz ve dünyamız için barış, afiyet ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bayramımız mübarek olsun."
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.