Öne Çıkanlar Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi palandöken çin

Başbakan Yıldırım: Kürsü İşgal Edildi

Başbakan Binali Yıldırım çocuklara, “Hepiniz, yüreğinizde taşıdığınız güzelliklerle dünyanın acısını dindirecek, kara bulutları gökyüzünden kaldıracaksınız. Sizi çok seviyoruz bunu asla aklınızdan çıkarmayın” diye seslendi.

Konuşmasının ardından etrafı çocuklar tarafından sarılan Başbakan Binali Yıldırım gülümseyerek, “Kürsü işgali ile karşı karşıyayız, gördüğünüz gibi kürsü işgal edildi” dedi.

Başbakan Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde çocukları ağırladı. Çocuk Şenliği programında kısa bir konuşma yapan Yıldırım, Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı çocuklara armağan ettiğini hatırlatarak, “Sizler büyüyeceksiniz, yarının büyükleri olacaksınız. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizler bizim çiçeklerimizsiniz. Her birinizin gülen yüzünüzle, ışıldayan gözlerinizle ülkemiz adına geleceği temsil ediyorsunuz. Bu gülen yüzleriniz, parlayan gözleriniz Türkiye’nin geleceğinin bugünden daha güzel olacağını söylüyor” ifadelerini kullandı.

“SİZLERE SEVGİ DOLU GELECEK BIRAKMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Yıldırım, ağırladığı çocuklara şöyle seslendi:
“Biz büyükler olarak sizlere sevgi dolu, barış dolu, mutluluk dolu gelecek bırakmak için çalışıyoruz. Dünyamızı savaşlardan, kötülüklerden, yoksulluktan kurtarmak için gayret etmemiz lazım. Hepiniz, yüreğinizde taşıdığınız güzelliklerle dünyanın acısını dindirecek, kara bulutları gökyüzünden kaldıracaksınız. Sizi çok seviyoruz bunu asla aklınızdan çıkarmayın. Ülkemizi, Türkiye’yi, bayrağımızı, milletimizi, devletimizi seviyoruz.”

“HOŞ GELDİNİZ İYİ Kİ GELDİNİZ”
Çocuklara, “Bayrağımızı, ülkemizi, milletimizi, devletimizi, anne babamızı, okulumuzu, öğretmenlerimizi seviyor muyuz?” sorularını soran Yıldırım, aldığı “Evet” cevapları karşısında, “Çok güzel, Teşekkür ederim. Hoş geldiniz, iyi ki geldiniz” dedi. Başbakan Yıldırım, bir çocuğun, “Siz de hoş geldiniz” sözüne, “Biz de hoş bulduk, teşekkür ederim” diye cevap verdi.

“BİR DAHAKİ SENEYE YİNE BEKLİYORUM”
Yıldırım, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı ve “Bir dahaki seneye yine bekliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı. Öte yandan Başbakan Yıldırım, konuşmasının ardından çocukların kürsüye gelerek etrafını sarmasını, “Kürsü işgali ile karşı karşıyayız, gördüğünüz gibi kürsü işgal edildi” diye yorumladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.