Öne Çıkanlar facebook ING Türkiye Kupasını kim kazandı mahkeme kararı can dündar tahliye edildi van cezaevlerindeki tutuklu sayısı NÖBETCİ SULH CEZA HAKİMLİĞİ devlet tiyatroları 30 bin öğretmenin ataması ne zaman yapılacak karayolları genel müdürlüğü emniyet filipinler

Başhekim: Kalp Masajı Yapıldı

Beykoz Devlet Hastanesi, Mustafa Koç’un hastane getirildiğinde kalbinin durduğunu ve masaj yapılarak hayata döndürülmeye çalışıldığını açıkladı.

Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Süleyman Erdoğdu yaptığı yazılı açıklama ile Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Mustafa Koç’un sabah sporu esnasında fenalaşıp düşmesi üzerine spor hocası ve yakın koruması tarafından ilk yardım desteği almaya başladığını belirten Erdoğdu, “Acil 112 ekibi çağrılmış. 15 dakika sonra Beykoz Devlet Hastanesi Aciline saat 08.10 da ulaştırılmış. Hasta ilk geldiğinde siyanoze, asistoli halinde idi, acilen entübe edilerek resusitasyon başlandı” dedi.

Erdoğdu, Koç’un 1 saat sonra Amerikan Hastanesi'nden gelen kendi doktor ekibiyle birlikte, kalp akciğer pompasına bağlanarak saat 10.10 da Beykoz Devlet Hastanesi’nin acilinden ambulansla alınarak helikopterle Amerikan Hastanesi'ne sevki sağlandığını belirtti.

Açıklamada, Koç’un kalbinin durduğu ve masaj yapılarak hayata döndürülmeye çalışıldığı anlatılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.