Öne Çıkanlar palandöken gündem chp çin Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri chp haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi

Beşiktaş Belediye Başkanı Vakıf Kurdu

İstanbul'da, başkan ve kuruculuğunu Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın yaptığı "Beşiktaş Sağlık, Eğitim, Turizm, Çevre, Spor, Sosyal Yardım ve Dayanışma Vakfı" kuruldu.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre kuruluşu, Murat Hazinedar, Rıfat Örnek, Kenan Yüzer, Murat Denizer, Rasim Uğur Başlangıç, Ayşe Çamur, Kurthan Gönül, Selim Oktay, Didem Güner, Dursun Doğan vakfetti.

Vakfın kuruluş amacı "İnsanlara mesleki, teknik, eğitim, sağlık, kültürel, ilmi, ekonomik, spor ve sosyal hizmet alanlarında yardımcı olmak ve yatırımlar yapmak, bilinçlendirmek, eğitim düzeyini yükseltmek, gelişmesini hızlandırmak, sosyal dayanışmayı sağlayarak toplumun her kesimini bu konularda aydınlatmak ve hizmetler sunmak, turizmin gelişmesine destek olmak, çevre konusunda gerekli yatırımlarda ve araştırmalarda bulunmak ve vakıf senedinde belirtilen diğer amaçları gerçekleştirmek" olarak belirtildi. 

Vakfın malvarlığının 500 bin TL olduğu ifade edilirken, vakfın Yönetim Kurulu üyleri Murat Hazinedar, Murat Denizer, Ayşe Çamur, Rasim Uğur Başlangıç ve Dursun Doğan oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.