Öne Çıkanlar palandöken gündem chp çin Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri chp haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi

Çanakkale, Balıkesir, Bursa ve Bilecik’te Çatılarda Çökme Tehlikesi Yaşanabilir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çanakkale, Balıkesir, Bursa ve Bilecik’te aşırı kar yükünden dolayı çatı çökmeleri yaşanabileceğini belirterek vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarıya göre, İstanbul’da bu gece yağmur şeklinde görülmesi beklenen yağışlar; yarın sabah saatlerinde karla karışık yağmura, kentin yüksek kesimlerinde kar şekline dönecek, ardından yağışlar tekrar yağmura dönerek öğleden sonra etkisini kaybedecek. İstanbul ve Marmara bölgesinin güneyindeki Çanakkale, Balıkesir, Bursa ve Bilecik’te mevcut yüksek miktardaki kar örtüsü üzerine yağmur ve karla karışık yağmurun meydana gelmesi beklendiğinden, özellikle çatılarda kar yükününün artacağına ve kar erimelerine sebep olacağına dikkat çekildi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.