Gündemde Bugün - 1 Temmuz 2016 Cuma
BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Hatay'da Garnizon Komutanlığı ile Valiliği ziyaret edecek, yapımı tamamlanan tesislerin Atatürk Stadyumu'nda toplu açılışını gerçekleştirecek, vatandaşlarla iftarda bir araya gelecek.(Saat: 17.15-18.30-19.15-20.05)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK MERSİN'DE
-Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Türkiye-İsrail arasında varılan mutabakat kapsamında Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak yardım malzemelerinin yükleneceği "Lady Leyla" adlı geminin Mersin Uluslararası Limanı'ndan uğurlanması törenine katılacak. (Saat:15.30)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU RUSYA'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya'nın Soçi şehrinde düzenlenecek Karadeniz Ekonomik İşbirliği Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak, Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ile görüşecek.

BAKAN SOYLU ANKARA'DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarının kamuda görevlendirilmesi ve mesleki yeterlilik konularında basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00)

BAKAN EROĞLU KÜTAHYA'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Valiliği, Belediyeyi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtım Töreni'ne katılacak, vatandaşlarla iftarda buluşacak.
(Saat: 17.00-18.00-18.30-19.00-20.39)

BAKAN ELVAN MERSİN'DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak yardım malzemelerinin yükleneceği "Lady Leyla" adlı geminin Mersin Uluslararası Limanı'ndan uğurlanması törenine katılacak.  (Saat: 15.30)    

BAKAN ÇELİK SİİRT'TE
-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Valiliği, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, iftar programına katılacak. (15.00-15.30-16.30-19.47)

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ BİNGÖL'DE
- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Karlıova YİBO'yu, inşaatı devam eden Karlıova Belediyesi binasını, yeni öğretmenevini ziyaret edecek, iftar programına katılacak. (Saat: 18.00-18.30-19.00-19.55)

TBMM’DE BASIN TOPLANTILARI
-Meclis’te CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00-11.3012.00)


DÜNYA - DİPLOMASİ
-Suriye iç savaşında yaşanan gelişmeler takip ediliyor    

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, 13-19 yaş grubunda yer alan “genç kızlara yatırım” teması kapsamında “Dünya Nüfus Günü, 2016” verilerini açıklıyor.

KÜLTÜR - SANAT
-Mihrabat Yayınlarının Beyazıt Devlet Kütüphanesinde gerçekleşecek kuruluş tanıtım toplantısında, yazar Cavit Ersen anılacak. (Saat:16.00)
-Prof. Dr. Ekrem Demirli, Eyüp Belediyesince düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında Eyüp Meydanı'nda "Sohbet Meclisi" etkinliğinde konuşacak.
(Saat:18.00)
-Yazar Emin Işık, Zeytinburnu Belediyesince Merkezefendi ramazan etkinliği alanında düzenlenen Kadir Gecesi sohbetinde konuşacak.(Saat: 21.30)

GÜNCEL
-Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ramazanda üretici ve market fiyatlarındaki değişimi değerlendireceği basın toplantısı yapacak. (Saat: 10:00)

SPOR
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Tunceli'de Valilik ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek, gençlik merkezi ve stadyumda incelemelerde bulunacak, il başkanlığının düzenlediği iftar programına katılacak. (Saat: 18.00-18.40-19.10-20.00)
-2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finalde Galler ile Belçika karşı karşıya gelecek. (Saat: 22.00)
-A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2016 Rio Olimpiyat Elemeleri'nin hazırlıkları kapsamında özel maçta Filipinler ile karşılaşacak. (Saat: 14.00)
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.