Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi 6 Ağustos 2022 Gündemi 4 Ağustos 2022 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti 400 Milyon Turist 40 Yaş Üstü Kadınlarda Bu 8 Belirtiye Dikkat 6 Eylül 2020 Gündemi

Gündemde Bugün-18 Ocak 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-
Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Yargıda Birlik Derneği üyelerini, Ermeni Vakıflar Birliği Başkanı Bedros Şirinoğlu’nu ve Japonya Toprak, Altyapı, Ulaştırma ve Turizm Bakanı Keiichi Ishii’yi kabul ediyor. (Saat:13.00-16.30-17.15)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Mecliste görüşecek ve görüşmenin ardından TBMM'de Toplanacak Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.00)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI
-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek. (Saat:12.00)

BAKAN IŞIK KOCAELİ'NDE
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Toplantısı'na katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN ŞİMŞEK İSVİÇRE'DE
-
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, devam eden "Dünya Ekonomik Forumuna" katılacak.

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 350. Ar-Ge Merkezi belge törenine katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN TÜFENKCİ ANKARA'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Tarım Satış Kooperatifleri Birlik Başkanları Toplantısı'na katılacak. (Saat:11.00)

TBMM GÜNDEMİ
-G
enel Kurul'da Başkanlık sistemini öngören anayasa değişikliği teklifinin ikinci tur görüşmeleri başlayacak. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım ve HDP Van Milletvekili Lezgin Botan Basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.00-11.30-12.30-13.30)

TBMM KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER
-
TBMM Başkanvekili ve TBMM Kültür, Sanat ve Yayın Kurulu Başkanı Ahmet Aydın’ın Teşrifleriyle Sergilenen Eserlerden Oluşan Karma Sergi (Saat:10.30)

EKONOMİ
-TÜİK, 2016 yılı aile yapısı araştırması sonuçlarını açıklayacak. (Saat:10.00)


DÜNYA-DİPLOMASİ
-Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için geçen hafta İsviçre'nin Cenevre kentinde yapılan uluslararası konferansın devamı niteliğindeki görüşmeler garantör ülkeler Türkiye, Yunanistan, İngiltere ile KKKTC ve Kıbrıs Rum kesiminden uzmanların katılımıyla Mont Pelerin kasabasında başlayacak.

SPOR
-Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda 5. haftaya 6 maçla devam edilecek. C Grubu'nda Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği ile H Grubu'nda ise Trabzonspor 2. Lig ekibi Gümüşhanespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00-14.00)
-Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Pınar Karşıyaka-Khimik ve Varese-Muratbey Uşak maçları oynanacak. (Saat:20.00-22.30)





 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.