Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti ​Sabit Kanca: Son Soru Filmi Vizyonda 32 Uçakla 45 Terör Hedefi İmha Edildi Kara Harp Okulu yapı kredi emniyet cumhurbaşkanı 31 Mart yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonuçları 31 Mart 2024 yerel seçimleri

Gündemde Bugün - 19 Mart 2016 Cumartesi

-CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mabeyn Köşkü'nde, İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif’i kabul ediyor. (Saat: 14.00)

 

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ANTALYA'DA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısının açılış konuşmasını tapıyor. (Saat: 10.00)

 

-BAKAN ÇAVUŞOĞLU İSTANBUL'DA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çırağan Sarayı'nda, İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif ile baş başa ve heyetler arası görüşme gerçekleştiriyor. (Saat: 10.00-11.30)

-Bakan Çavuşoğlu ve Bakan Zarif, görüşmelerin ardından Çırağan Sarayı'nda ortak basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.30)

 

-BAKAN BOZKIR BELÇİKA'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, "Alman Marshall Fonu"nun, yıllık Brüksel Forumu kapsamında düzenlediği oturuma katılıyor ve bir konuşma yapıyor.

 

-BAKAN YILDIRIM İSTANBUL'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Avrasya Tüp Tünel Projesi’nde denetlemelerde bulunuyor. Bakan Yıldırım, Anadolu Yakası'ndan başladığı denetlemelere Avrupa Yakası'nda son vererek burada basın açıklaması yapıyor. (Saat: 11.00)

 

-BAKAN IŞIK KOCAELİ'NDE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, partisinin il başkanlığının düzenlediği yaşlılar haftası programına katılıyor. (Saat: 17.30)

 

-BAKAN ELİTAŞ KAYSERİ'DE

-Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri’de çeşitli temaslarda bulunuyor. (Saat: 11.00-19.00)

 

-BAKAN MÜEZZİNOĞLU BURSA'DA

-Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, tıp fakültesi öğrencileriyle kahvaltılı toplantı düzenliyor ve Bursaspor Kulübü'nü ziyaret ediyor. (Saat: 09.00/15.00)

 

  -SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

 

-EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARIN UMUDU BAŞKA BAHARA KALDI

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, emeklilikte yaşa takılanlara ilişkin yürütülen bir çalışma bulunmadığını belirtirken, “Avrupa Birliği ülkelerinde ortalama emeklilik yaşı 65 olup birçok ülke bu sınırı ya 67 yaşa çıkarmış ya da çıkarmak için reform çalışmaları yapmaktadır. Ülkemizdeki ortalama emeklilik yaşı günümüzde dahi bu ortalamaların çok altındadır” dedi.

 

-BİRLEŞMİŞ MİLLETLER: İNSAN HAKLARI İHLALLERİ İDDİALARI GÜNEYDOĞU’DAKİ SON GÜVENLİK OPERASYONLARI KAPSAMINDA ARAŞTIRILMALI

–Birleşmiş Milletler Zorla veya İrade Dışı Kaybetmeler Çalışma Grubu, “Ailelerin yakınlarının cenazelerine erişemedikleri ya da cenazelerin bulunamadığı yönünde endişe verici bir kaç ifade ile karşılaştık. Bu ve diğer insan hakları ihlalleri iddiaları Güneydoğu’daki son güvenlik operasyonları kapsamında kapsamlı ve bağımsız bir şekilde araştırılmalı” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.