Öne Çıkanlar Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi palandöken çin

Gündemde Bugün-26 Eylül 2016 Pazartesi
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde düzenlenecek Bakanlar Kurulu Toplantısı'na başkanlık edecek.
-Başbakan Binali Yıldırım, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu'nu Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (Saat:09.00-17.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Muğla Milletvekili Gürol Ergin için TBMM'de düzenlenecek cenaze törenine katılacak. (Saat:11.30)

HDP EŞ GENEL BAŞKANI YÜKSEKDAĞ ANKARA'DA
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ başkanlığındaki heyet, Eğitim Sen Genel Merkezi'ni ziyaret edecek. (Saat:10.00)

BAKAN ÇELİK ANKARA'DA
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Ömer Çelik,
İnsani Yardım ve Kriz Yönetiminden sorumlu AB Komiseri Christos Stylianides ve  Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Boris Johnson ile ayrı ayrı görüşecek. (Saat:12.45-18.45) 

BAKAN ALBAYRAK VİYANA'DA
-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenecek Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı'nın Genel Kurulu'nda konuşacak, ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

EKONOMİ
-TÜİK, eylül ayı sektörel güven endeksleri ve temmuz ayı katı yakıtlar istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)
-Hazine, biri 2, ikisi 9 yıl vadeli 3 ihale düzenleyecek.

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Azerbaycan'da, anayasanın 23 maddesinde değişiklik yapılması ve anayasaya 6 yeni madde eklenmesi için referandum yapılacak.

KÜLTÜR-SANAT
-Opera sanatçısı Leyla Demiriş'in cenaze töreni, Süreyya Operası'nda yapılacak. (Saat:11.00)
-Mimar, tasarımcı ve heykeltraş Cemal Bodur'un, geliri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ne aktarılacak "Bizi Unutmayın" heykel sergisi, Güneş Sigorta Sanat Galerisi'nde açılacak. (Saat:14.00)
-"3. Uluslararası İslam Sanatında Geometrik Desenler Çalıştayı" kapsamında düzenlenen "HENDESEN" sergisi, İstanbul Tasarım Merkezi'nde açılacak.
(Saat:18.00)

GÜNCEL
-Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Suriyeliler için bugüne kadar yapılan yardımlar ile kurumlarınca geliştirilen "Kızılay Kart" yardımları hakkında, Hilton Otel'de düzenlenen programda bilgi verecek. (Saat:14.30)
-TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ile Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği (AİFD) tarafından, İleri Teknolojili İhracat İçin Nasıl Bir Yol Haritası Gerekir? İlaç Sektörü Örneği” başlıklı düzenlenecek toplantıda açılış konuşması yapacak.(Saat:11.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta kapanış maçında Adanaspor-Aytemiz Alanyaspor maçıyla tamamlanacak. (Saat:20.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.