Öne Çıkanlar facebook Türkiye Büyük Millet Meclisi şemsi bayraktar van cezaevlerindeki tutuklu sayısı NÖBETCİ SULH CEZA HAKİMLİĞİ devlet tiyatroları aziiz kocaoğlu tarım ve hayvancılık fuarında ne konuştu Dumlupınar Mahallesi 30 bin öğretmenin ataması ne zaman yapılacak karayolları genel müdürlüğü emniyet

Gündemde Bugün-26 Mart 2017 Pazar
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU SİVRİHİSAR'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sivrihisar'da halkla buluşacak ve hitap edecek. (Saat:12.00)    

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ ERZURUM’DA

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erzurum İstasyon Meydanında miting düzenliyor. (Saat: 14.00)
 
BAKAN ÖZLÜ DÜZCE’DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Sandık Üyeleri Eğitim Programına katılacak. (Saat:15.30)

BAKAN AKDAĞ YOZGAT VE ANKARA'DA
-Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerinde düzenlenecek "Güçlü Türkiye Yolunda Halk Buluşması" programlarına katılacak, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi tanıtım toplantısına iştirak edecek. (Saat:10.00-13.00-14.30-18.00)
 
BAKAN ÇELİK ANKARA’DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Çukurova Havalimanı inşaatını başlatma törenine katılıp konuşma yapacak, AK Parti Sarıçam İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılacak ve Yüreğir Adana halk buluşmasına katılacak. (Saat:11.00-15.00-17.00)  
 
BAKAN ELVAN MERSİN’DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Çukurova Havalimanı İnşasını Başlatma Törenine, Çamtepe Kavşak Temel Atma Törenine ve Akdeniz Sahil Yolunda 6 Adet Tünelin Açılış Törenine katılacak. (Saat:11.00-13.00-15.00)

BAKAN AKDAĞ KAHRAMANMARAŞ VE İSTANBUL'DA
-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Elbistan Devlet ve İstanbul Sancaktepe Eğitim Araştırma hastaneleri temel atma törenlerine katılacak. (Saat:11.00-16.00)


BAKAN ÖZHASEKİ SİNOP’TA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sinop Valiliğini, Sinop AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, Durağan İlçesinde Halka Hitap, Saraydüzü İlçesinde Halka Hitap edecek, Boyabat İlçesinde STK, Muhtarlar, Kanaat Önderleri ve İş Adamları ile Toplantı ve Sinop'ta STK, Muhtarlar, Kanaat Önderleri ve İş Adamları ile Toplantı yapacak. (Saat:12.15-13.00-14.45-16.00-17.00)
 
BAKAN MÜEZZİNOĞLU BURSA’DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Atıcılar Spor Kompleksinde Genç Sporcular ile buluşacak. (Saat:14.00)  

BAKAN YILMAZ İSTANBUL'DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ümraniye Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Yöneticileri ile Toplantı yapacak, Ümraniye Sivaslılar İlçe ve Köy Dernekleri ile Buluşma, Vatandaşlarla Hasbihal , Kadıköy Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanlarının Katılımı ile Toplantı yapacak, Tuzla Özel Gül Bahçesi Rehabilitasyon Merkezi Okul Açılışına katılacak ve Tuzla İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Sendikaları ile Toplantı yapacak. (Saat:10.00-12.00-14.00-15.30-18.00-19.00)

BAKAN ARSLAN MERSİN'DE
-
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çukurova Havalimanı İnşaatı Başlatma Törenine, Tarsus Çamtepe Otoyolu Kavşağı Temel Atma Törenine ve Büyükeceli Tünelleri ve Aydıncık-Gözce Tünelleri Açılış Töreni katılacak. (Saat:11.00-13.00-15.00)  

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ SAMSUN'DA
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, esnaf ve iş dünyası temsilcileriyle Acem Tekkesi'nde bir araya gelecek, Atakum sahil yolunda halkla buluşacak. (Saaat:10.30-14.30)

 
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ İZMİR’DE
-AK Parti Tanıtım ve Medya’dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İnciraltı’nda yer alan Bahçe Cafe’de  İzmirli hemşerileri ile buluşacak, Bayraklı Postacılar Mahallesi’nde Sardunya Düğün Salonu’nda  İzmirli hemşerilerinin evine ziyaret gerçekleştirecek. (Saat:14.00-15.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Bulgaristan'da genel seçimler yapılacak.
-Hong Kong Özel İdari Bölgesi’nde 5. dönem Baş Yöneticilik Seçimleri gerçekleştirilecek. 

GÜNCEL
-Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, referandum kampanyası çerçevesinde Eskişehir’e giderek Gar Düğün Salonunda bir konuşma yapacak ve referandum sürecinde parti görüşlerini medya mensupları, partililerle paylaşacak. (Saat:12.00)

SPOR

-Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Moldova ile 27 Mart Pazartesi günü yapılacak hazırlık maçı öncesi Yeni Eskişehir Stadı'nda basın
toplantısı düzenliyor. A Milli Futbol Takımı, Moldova maçının hazırlıklarını Yeni Eskişehir Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak. (Saat:18.30-19.00)
-Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda 2017 sezonunun ilk yarışı Avustralya Grand Prix'si koşulacak. (Saat:08.00)
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasına Yeşilgiresun Belediyespor-Anadolu Efes, Banvit-Gaziantep Basketbol, Best Balıkesir-Fenerbahçe müsabakalarıyla devam edilecek.(Saat:16.00-16.00-18.00)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.