Öne Çıkanlar tbmm çin chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka

Gündemde Bugün-27 Ekim 2016 Perşembe
TÜRKİYE
-Terör örgütü DEAŞ'in elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Kültür ve Kongre merkezi'nde Gazi ve Şehit yakınları atama törenine katılacak. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Letonya Büyükelçisi Peteris Karlis Elferts'in, Danimarka Büyükelçisi Svend Olling'in, Norveç Büyükelçisi Vegard Ellefsen'in Gaüven Mektubu takdim törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Polanya Ulusal Meclis Başkanı Marek Kuchcinski'yi, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı, Mit Müsteşarı Hakan Fidan'ı ve Başbakan Binali Yıldırım'ı ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:11.00-13.00-13.45-14.30-16.00-17.00-17.45-19.30)

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Polonya Meclis Başkanı Marek Kuchcinski ile görüşecek. (Saat:14.00)
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek
. (Saat:17.00) 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye Yatırım Danışma Konseyi Dokuzuncu Toplantısına katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. (Saat:10.00-19.30)


BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ ERZURUM'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Valiliği, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğünü, Büyükşehir Belediyesini ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek; Atatürk Üniversitesinin akademik yıl açılış programına, Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi açılışına ve AK Parti Siyaset Akademisi dersine katılacak. (Saat:11.30-19.45)

BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ
-Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Başbakan Yıldırım'ında katılacağı, Türkiye Yatırım Danışma Konseyi Dokuzuncu Toplantı öncesinde üyelerle kahvaltıda bir araya gelecek. (Saat:09.00)

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU'NUN PROGRAMI
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,
Estonya’ya bir ziyaret gerçekleştirecek. Ziyaret kapsamında, Estonya Dışişleri Bakanı Jürgen Ligi ile görüşmelerinin yanı sıra, Başbakan Taavi Roivas ile de bir araya gelmesi öngörülmektedir. Ziyaret vesilesiyle ayrıca, iki ülke arasında müzakereleri tamamlanmış olan Diplomatik Misyon ve Konsolosluk Mensupları Ailelerinin İstihdamına ilişkin bir anlaşmanın da imzalanması planlanmaktadır.

BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA'DA
-Çevre ve Sehircilik Bakani Mehmet Özhaseki,  Ankara'da "Türkiye'de Arıtma Çamuru Yönetimi Eylem Planının Hazırlanması Projesi açılış toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Marmara Üniversitesi-Göztepe Kampusu'nde İstanbul AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Anma etkinliklerine katılacak. (Saat: 10.00)

BAKAN IŞIK BRÜKSEL'DE
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, NATO Savunma Bakanları Toplantısı ikinci gün oturumlarına katılacak ve
Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Açılışına katılacak. (Saat:TSİ-11.00-16.00) 

BAKAN AVCI FRANSA'DA
-
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Fransa'da turizm sektörü temsilcileriyle görüşecek, Paris Kültür ve Turizm Müşavirliğini, Paris Yunus Emre Kültür Merkezini ziyaret edecek. UNESCO Genel Direktörü İrina Bokova ile görüşecek Avcı, "16. Yüzyıl Dahisi Matrakçı Nasuh Sergisi"nin açılışına ve Türkiye'nin Paris Büyükelçiliğinin 29 Ekim resepsiyonuna katılacak.

TBMM GÜNDEMİ
-TBMM Genel
Kurulu'nda Bilirkişilik Yasa Tasarısı görüşülecek. (Saat:14.00)I

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişimini araştırmak amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu eski Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu ve Ankara Cumhuriyet Savcısı Serdar Coşkun'u dinleyecek. (Saat:14.00)

-TBMM İnsan Hakları Komisyonu toplanıyor. (Saat: 11.00)
-TBMM Dilekçe Komisyonu toplanıyor. (Saat: 14.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, CHP İstanbul Milletvekili Kamil Okyay Sındır, CHP Muğla Mlletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Muğla Mlletvekili Nurettin Demir ve CHP Sağlık Komisyonu Üyeleri, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ,
MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok basın toplartısı düzenleyecekler. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30)

EKONOMİ GÜNDEMİ
-TÜİK, ekim ayına ilişkin ekonomik güven endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)
-Okul Sütü İhalesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında yapılacak. (Saat:14.30)

SPOR
-Dünya Karate Şampiyonası Avusturya'da devam ediyor. (Saat:10.00)
-Basketbol THY Avrupa Ligi 4. haftasında iki Türk takımı Darüşşafaka Doğuş ile Anadolu Efes, Volkswagen Arena'da karşı karşıya gelecek. (Saat:20.15)
-Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde sezonun ilk haftasında B Grubu'nda Hatay Büyükşehir Belediyespor, evinde Rusya'nın Nadezhda, A Grubu'nda Fenerbahçe ise deplasmanda İtalya'nın Famila Schio takımıyla karşılaşacak. (Saat:18.00-21.30)
-Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda sezonun ilk haftasında D Grubu'nda Yakın Doğu Üniverstesi, deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla karşı karşıya gelecek.  (Saat:18.00)
-Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 3. turu 5 maçla tamamlanacak.









 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.