Öne Çıkanlar palandöken Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi çin

Gündemde Bugün-9 Kasım 2016 Çarşamba
TÜRKİYE
-Terör örgütü DEAŞ'in elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
-
Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
16. MÜSİAD EXPO ve 20. Uluslararası İş Forumu Kongresine katılacak. (Saat:10.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu, Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.00)


BAKAN ÖZLÜ ANKARA VE SAKARYA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakani Dr. Faruk
Özlü, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Bakanlık Bütçe görüşmesine katılacak ve Toyota CHR Hattan çıkış töenine katılacak. (Saat:10.00-14.00)

BAKAN ÇELİK ANKARA'DA
-Avrupa Birligi Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Avrupa Komisyonu'nun Türkiye İlerleme Raporu’na ilişkin basın toplantısına katılacak. (Saat:16.00)

TBMM GÜNDEMİ
-TBMM Genel Kurulu'nda
Kanun Hükmünde Kararnamelerin görüşmelerine devam edilecek.(Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI
-Plan Ve Bütçe Komisyonunda, Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı ve Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı'nın bütçeleri görüşülecek. (Saat:10.00)
-15 Temmuz FETÖ araştırma komisyonunda, Arif Çetin - Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı (11:00) * Cevdet Saral - Ankara Eski Emniyet Müdürü (13:00) * Emre Taner - Mit Eski Müsteşarı) dinlenecek.
-Adalet Komisyonunda, Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı alt komisyon raporu görüşülecek (Saat:14.30)


TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Bursa milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, HDP İstanbul Milletvekili Filiz Kerestecioğlu, HDP Adana Milletvekili Meral danış Beştaş basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00) 

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, 2016 yılı Ekim ayına ilişkin Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranlarını açıklıyor. (Saat: 10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için Birleşmiş Milletler gözetiminde sürdürülen müzakereler, BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum lider Nikos Anastasiadis'in katılımıyla İsviçre'nin Mont Pelerin kasabasında devam edecek.


KÜLTÜR-SANAT
-Uluslararası Boğaziçi Sinema Derneği ve İstanbul Medya Akademisi tarafından düzenlenen ve Anadolu Ajansının global iletişim ortağı olduğu Boğaziçi Film Festivali açılışı, Haliç Kongre Merkezinde yapılacak. (Saat:20.30)
-Pera Müzesi, “Balkanlardan Gelen Soğuk Hava” ve “Félix Ziem: Işık Denizinde Bir Gezgin” sergilerini sanatseverlerle buluşturacak. (Saat:9.30)
-TAFF yapımı, Çağan Irmak'ın yönettiği "Benim Adım Feridun" filminin basın gösterimi Kanyon Cinemaximum sinemalarında gerçekleştirilecek. (Saat:10.30)
-Türk Edebiyatı Vakfı'nda Osman Yüksel Serdengeçti için anma etkinliği düzenlenecek. (Saat:17.00)


SPOR
-A Milli Futbol Takımı, Kosova ile oynayacağı Dünya Kupası Elemeleri I Grubu maçının hazırlıklarını Belek'te sürdürecek. (Saat:18.30)
-Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş Sompo Japan-Stelmet Zielona ve Aris-Banvit maçları yapılacak. (Saat:20.00-22.00)
-Basketbol FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda Gaziantep Basketbol-Petrolina AEK ve Sigal-Demir İnşaat Büyükçekmece karşılaşmaları yapılacak.
(Saat:19.00-20.30)
-Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Hatay Büyükşehir Belediyespor, Rusya'nın UMMC Ekaterinburg, Mersin Büyükşehir Belediyespor ise Çek Cumhuriyeti'nin USK Prag takımını konuk edecek. Saat:18.00-18.30)
-Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Galatasaray, deplasmanda Rusya'nın Dinamo Novosibirsk takımıyla karşılaşacak. (Saat:15.00)
-Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi 3. hafta erteleme maçında Fenerbahçe ile Eczacıbaşı VitrA, karşı karşıya gelecek.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.