Öne Çıkanlar palandöken gündem chp çin Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri chp haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi

Havalar Isınıyor

Hava sıcaklığı ise iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak. Yurt genelinde yağış beklenmezken, sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünde yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinde yağış beklenmiyor. Tüm bölgeler az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve batı kesimleri parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor. Hava sıcaklığı ise iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar'ın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

Bölgelerde Hava Durumu
 
Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.
 
Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte kuzeydoğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzeydoğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.

Bazı İllerde Hava Durumu

Ankara: Az bulutlu ve açık (17)
İstanbul: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (17)
Bursa: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu  (18)
İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (21)
Antalya: Az bulutlu ve açık (23)
Bolu: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (19)
Trabzon:Parçalı ve az bulutlu (11)
Erzurum: Az bulutlu ve açık (8)
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık (18)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.