Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi 7 Aralık 2023 Gündem Özeti 8 Aralık 2022 Gündem Özeti Batı Virginia eyaleti

Hisarcıklıoğlu: “Kurban Bayramını, Dayanışma Ve Kardeşliğimizi Güçlendirerek Yaşayalım”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramların dayanışma ve kardeşlik duygularının gerçek manada yaşatılması ile anlam kazandığını vurgulayarak, Tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutladı.

Hisarcıklıoğlu, “Bu güzel bayram gününde; yeryüzünü saran pandemi sıkıntısının sona ermesini ve yeniden sağlıklı güzel günlere ulaşmayı diliyorum. Paylaşma kültürümüzü kaybetmeyelim. Birbirimizi sevmeyi, anlamayı unutmayalım. Yeryüzünde kardeşlik ve huzur hakim olsun” temennisinde bulundu.

Hisarcıklıoğlu mesajında şu cümlelere yer verdi:

“Bayramlar sevgi, kardeşlik ve paylaşmanın ön plana çıktığı özel günlerdir. Sevinç günleridir. Bu sevinç de ancak bir ve beraber olarak hep birlikte hissedebildiğimiz, dayanışma içinde olabildiğimiz sürece anlam kazanmakta.

İyiliklerin kötülüğü, barışın savaşı, doğrunun yanlışı, sevginin nefreti yeneceğine olan inancımız bizi güçlü kılmakta. İnanıyoruz ki; insanların en hayırlısı, insana faydalı olandır. Bu anlayışı şiar edinmiş bir toplumun mensupları olarak, ailemizden komşumuzdan başlayarak ülkemize, milletimize, sonrasında tüm insanlığa faydalı olabilecek işler üretebilirsek ne mutlu bize.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk iş dünyası adına, milletimizin ve bütün İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor; beraberlik içerisinde, sevgi dolu nice bayramlara ulaşmayı diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.