Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi palandöken çin öğrenci cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi

Iğdır'da şehit olan 2 polis için cenaze töreni yapıldı

ANKARA(ANKA) – Dün Iğdır’da düzenlenen saldırı sonucu şehit olan 13 polisten 2’si için Ankara’da cenaze töreni düzenlendi.

Iğdır’da gümrük memurlarının yol güvenliğini sağlayan polislere bombalı saldırı düzenlenmiş, 13 polis saldırıda şehit olmuştu. Saldırıda şehit olan polisler, Fehmi Şahin ve Ali Koç için Kocatepe Cami’sinde cenaze namazı kılındı. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bakanlar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül katıldı.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği cenaze namazı sırasında bazı vatandaşlar “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” diye slogan attı.

Cenaze namazının kılınmasının ardından devlet erkanı camiden ayrılırken, naaşlar da toprağa verilmek üzere şehitliğe doğru yola çıktı. (ANKA)

(HM/OLÇ)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.