Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi 7 Aralık 2023 Gündem Özeti Batı Virginia eyaleti 6 Ağustos 2022 Gündemi

Kılıçdaroğlu’ndan Kamu Görevlilerine Uyarı: Bir Siyasi Partinin Memuru Değilsiniz, Devletin  Memurusunuz

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için oyunu kullanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Doğu ve Güneydoğu’dan ciddi şikayetlerin geldiğini belirterek, “Buradan bütün kamu görevlilerine açık ve net çağrıda bulunuyorum, lütfen devlet memuru olduğunuzu unutmayınız, bir siyasi partinin memuru değilsiniz, devletin memurusunuz. Devletin bekası, geleceği, demokrasi, adaleti için çalışmak zorundasınız. Birilerinin baskısı altında kalmayınız” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için oyunu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ile Ankara Çukurambar’daki Arjantin İlkögretim Okulu’nda kullandı.

-“Doğu Ve Güneydoğu’dan Gelen Şikayetler Var”-

Okul bahçesinde bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Genel merkezde arkadaşlarım çalışıyorlar. Türkiye’nin değişik yerlerinde görevlendirdiğimiz milletvekili arkadaşlarım var. Türkiye’nin genelinde şu anda ciddi bir sorunla karşılaşmadık ama özellikle belli bölgelerde ciddi şikâyetler geliyor. Milletvekili arkadaşlarımız, sorunu çözmek için ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Belki bugün öğleden sonra Parti Sözcümüz basına daha ayrıntılı açıklamalar yapacak. Buradan bütün kamu görevlilerine açık ve net çağrıda bulunuyorum, lütfen devlet memuru olduğunuzu unutmayınız, bir siyasi partinin memuru değilsiniz, devletin memurusunuz. Devletin bekası, geleceği, demokrasi, adaleti için çalışmak zorundasınız. Birilerinin baskısı altında kalmayınız. Bu konuda gelen şikayetler var özellikle Doğu ve Güneydoğu’dan gelen şikayetler var. O nedenle bütün kamu görevlilerin dikkatini çekmek benim görevimdir, onlara devlet memuru olduklarını hatırlatmak benim görevimdir. Bu bağlamda Türkiye’nin dünyada evet demokrasisi gelişmiş bir ülke olarak sesini duyurması için her şeyden önce seçimin üzerine gölge düşmemesi gerekir. Seçim üzerine düşürülecek her gölge demokrasimize indirilmiş bir darbedir o bağlamda bütün kamu görevlilerine tekrar uyarıda bulunmak benim görevimdir. Bu uyarıyı yapıyorum lütfen herkes görevini yapsın, görevi dışında hiç kimsenin başka bir iş yapmasını istemiyoruz. O bağlamda sandıktaki arkadaşlarımız görevlerini yaptıkları sürece demokrasi konusunda da bir kaygımız, tasamız olmayacaktır. Öğleden sonra arkadaşlarımız basına daha farklı bilgiler paylaşacaktır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.