Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 5 Ocak 2024 Cuma Gündemi 7 Aralık 2023 Gündem Özeti 8 Aralık 2022 Gündem Özeti Batı Virginia eyaleti

Lice'de 974.150 Kg  Esrar Maddesi İle 1 Milyon 349 Bin 104 Kök Kenevir Bitkisi Ele Geçirildi

Diyarbakır'ın Lice ilçesi dağlık ve kırsal alanda yapılan operasyonel faaliyet esnasında; 7 ayrı noktada  toplam (1.349.104) kök kenevir bitkisi, (974.150) kg. esrar maddesi ele geçirildi. 

Diyarbakır Valililği'nden yapılan açıklamada; Lice ilçesi dağlık ve kırsal alanında, BTÖ mensuplarını arayıp bulmak ve etkisiz hale getirmek, BTÖ mensuplarınca kullanılan sığınak ve barınakları tespit ederek içerisindeki silah ve mühimmatları muhafaza altına almak, diğer malzemeler ile sığınakları imha etmek, BTÖ ile yasadışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasında var olan bağı somut deliller ile ortaya koymak, operasyon bölgesi içerisinde saklanan uyuşturucu maddeleri ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek maksadıyla yürütülen operasyonlarda (7) ayrı noktada  toplam (1.349.104) kök kenevir bitkisi, (974.150) kg. esrar maddesi ele geçirilmiş, kenevir bitkileri numune alınmasını müteakip yerinde imha edilmiş, esrar maddeleri muhafaza altına alınmıştır.  Söz konusu uyuşturucu maddelerle ilgili olarak, Lice ilçesinde R.K, R.Ö, M.A ve A.A isimli (4) şahıs yakalanarak haklarında adli işlemlere başlanılmıştır." denildi. 

Anahtar Kelimeler:
DiyarbakırLiceKenevir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.