Öne Çıkanlar tbmm çin chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka

MHP Ankara Başkanı Çetinkaya: Ankara’nın Geleceğine Sahip Çıkılmalıdır
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Ankara’nın başkent oluşunun yıldönümü vesilesiyle yayımladığı mesajında “Ankara’mızın adına, varlığına, geçmişine, ekonomisine, sanayisine sahip çıkılmalı, sorunlar içinde yaşayan bir başkent olmaktan hızla kurtarılmalıdır. Ankara’nın geleceğine sahip çıkılmalıdır” dedi.
 
Ankara’nın başkent oluşunun, Milli Mücadele yıllarında üstlendiği ana karargah olma görevinden başarıyla çıkışının bir ödülü olduğunu ifade eden Çetinkaya, ‘Avrupa başkenti Ankara’ sloganlarının boşlukta kalmaması çağrısında bulundu.
 
“Ne yazık ki günümüzde Türkiye’nin iktidarında söz sahibi olanlar, Milli Mücadelenin üssü  olan Ankara’ya şaşı baktıkları için sorunlar içinden çıkılmaz boyutlara çıkmıştır” diyen Çetinkaya, ekonomik, sosyal ve endüstriyel olarak içi boşaltılan, önemli yatırımlardan ve hizmetlerden mahrum kalan Ankara’nın bunu hak etmediğini belirtti. Ebedi başkent Ankara’nın hizmetlerin en güzeline layık olduğunu dile getiren Çetinkaya, “Bu yıldönümü vesilesiyle bir bozkırdan başkent oluşturan ecdadı minnet ve rahmetle yadediyor; Ankara’mızın başkent oluşunun yıldönümünü kutluyorum” ifadelerini kullandı.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.