Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook şemsi bayraktar van cezaevlerindeki tutuklu sayısı NÖBETCİ SULH CEZA HAKİMLİĞİ devlet tiyatroları aziiz kocaoğlu tarım ve hayvancılık fuarında ne konuştu Dumlupınar Mahallesi 30 bin öğretmenin ataması ne zaman yapılacak karayolları genel müdürlüğü emniyet

Şehit Durmaz Memleketine Uğurlandı

Tunceli’nin Nazımiye ilçesinde uğradığı terör saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Murat Durmaz'ın naaşı Elazığ Havalimanında düzenlenen törenin ardından memleketi Trabzon’a uğurlandı.

Törene Vali Murat Zorluoğlu, Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, idari ve askeri erkân katıldı.
Şehit Durmaz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından şehidin öz geçmişi okundu.Daha sonra İl Müftüsü Peyami Güngör tarafından dua edildi.


Duanın ardından Şehit Jandarma Uzman Çavuş Murat Durmaz'ın naaşı askeri uçakla memleketi Trabzon’a gönderildi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.