Öne Çıkanlar Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi palandöken çin

Silopi'de Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı

Şırnak Valiliği, Silopi’deki sokağa çıkma yasağının her gün sabah 05.00 ile 18.00 arasında kaldırılacağını, diğer saatlerde ise sokağa çıkma yasağının devam edeceğini açıkladı.

Şırnak Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Silopi ilçe merkezinde Bölücü Terör Örgütü mensuplarının yakalanması, Bölücü Terör Örgütü mensupları tarafından patlayıcılarla tuzaklanmış olarak kurulan barikat ve hendeklerin bertaraf edilmesi ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla uygulanmaya konulan sokağa çıkma yasağına her gün ara verilecek.

Açıklamada, “Her gün sabah saat 05.00’ten akşam saat 18.00’e kadar olan saatler arasında kaldırılmış olup, akşam saat 18.00'den sabah saat 05.00’e kadar olan saatler arasında sokağa çıkma yasağı devam etmektedir” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.