Öne Çıkanlar facebook ING Türkiye Kupasını kim kazandı mahkeme kararı can dündar tahliye edildi van cezaevlerindeki tutuklu sayısı NÖBETCİ SULH CEZA HAKİMLİĞİ devlet tiyatroları 30 bin öğretmenin ataması ne zaman yapılacak karayolları genel müdürlüğü emniyet filipinler

TBMM Başkanı Kahraman’dan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Önyargısız bir şekilde, tarafsızlık ilkesi çerçevesinde, araştırıcı bir merak ve sorgulayıcı bir yöntem ile olaylardan haberdar olmamızı sağlayan gazeteciliğin, teknolojik yenileşmeyle fonksiyonlarını çeşitlendirip, değişen ve gelişen şartlara adapte olarak önemini koruyacağına inanıyorum” dedi.

TBMM Başkanı Kahraman, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle bir mesaj yayımladı. Ayrımcılık yapmadan, nefret dili kullanmadan, tarafsız bir şekilde yapılan gazetecilik mesleğinin son derece saygın olması gerektiğine içtenlikle inandığını kaydeden Meclis Başkanı Kahraman, “Hayattan haberdar olmamız gayesiyle, aziz milletimizin müşterek sesi olarak görevlerini ifa eden bütün basın camiasına huzurlu, mutlu ve başarılar temenni ediyorum” dedi.

Kahraman, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Önyargısız bir şekilde, tarafsızlık ilkesi çerçevesinde, araştırıcı bir merak ve sorgulayıcı bir yöntem ile olaylardan haberdar olmamızı sağlayan gazeteciliğin, teknolojik yenileşmeyle birlikte fonksiyonlarını çeşitlendirip, değişen ve gelişen şartlara adapte olarak önemini koruyacağına inanıyorum. Yazılı ve görsel basında emek ve gayret sarf eden gazetecilerimize hayırlı çalışmalarında başarılar diliyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.