Öne Çıkanlar palandöken Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi çin

TBMM Başkanı Şentop'tan Emniyet Genel Müdürü Aktaş'a Kutlama Mesajı

TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop, Emniyet Teşkilatının 175. yıl dönümü nedeniyle Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş'a bir mesaj gönderdi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, mesajında şunları kaydetti:

"Ülkemizin ve milletimizin karşılaştığı zorlukların üstesinden gelmek için her zaman en ön safta mücadele eden Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 175'inci yılını kutluyorum.

Dönemin ihtiyaçları doğrultusunda kurulan ve devletimizin en eski kurumlarından biri olan emniyet teşkilatımızın kanunlarla belirlenen yetki ve sorumluluklar doğrultusunda görev ve sorumluluklarını en güzel şekilde yerine getirmeye devam edeceğine inanıyorum.
Ülkemizin ve bütün dünyanın karşı karşıya olduğu Covid19 Korona virüsü salgınından korunmak için alınan tedbirlerin uygulanmasında en ağır görevlerden birini emniyet teşkilatımız yürütüyor. Bütün mensuplarıyla vatandaşlarımıza evinde hizmet götürecek kadar alicenap duygularla hizmet veren emniyet teşkilatımızı kuruluş yıldönümü vesilesiyle bir kez daha takdir ve tebrik ediyorum. Salgına maruz kalma riskini göze alarak görevlerini en iyi şekilde yerine getirerek devletimize duyulan güven hissini pekiştirmeleri sebebiyle emniyet teşkilatımızın bütün mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum.

65 yaş üzeri vatandaşlarımıza ve 20 yaş altı gençlerimize sokağa çıkma yasağı getirilen ve diğer vatandaşlarımızdan da gönüllü olarak evlerinde kalmaları çağrısı yaptığımız zorlu günlerde sergilediğimiz birlik ve dayanışmanın millet olma şuurumuzu güçlendirdiğine inanıyorum. Salgın hastalıkla mücadelede Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yürütülen tedavi çalışmalarının en kısa sürede netice vermesini diliyorum.

Bu süreçte büyük bir feragat ve fedakârlık duygusuyla görevini yerine getiren Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175'inci yılını bir kez daha kutluyorum. Milletimize hizmet etmek ve asayişi temin etmek gayesiyle görevini yaparken şehit düşen bütün polis kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize de minnet ve şükranlarımı sunuyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.