Öne Çıkanlar azerbaycan Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye istanbul çin 17 Mart 2024 Pazar Gündemi CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti

TBMM Başkanı Yıldırım’dan Şair Bahattin Karakoç'un Vefatı Sebebiyle Taziye Mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, şiirimizin ustalarından Bahattin Karakoç’un ahirete irtihal etmesi sebebiyle bir mesaj yayımladı. TBMM Başkanı Yıldırım, "yokluğu içimizde bir orkestra gibi çalacak” olan merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına, Kahramanmaraşlılara ve şiir dünyamızın bütün kalemlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.” dedi.

TBMM Başkanı Yıldırım yayımladığı mesajında; “Canı emanet bilip taşıyan” şiirimizin ustalarından Bahattin Karakoç’un dar-ül bekaya göç ettiği haberini almaktan büyük üzüntü duydum.

Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği şairler silsilesinin son halkasını teşkil eden ve çıkardığı dergiler, yazdığı gazeteler ve yayımladığı kitaplarıyla şiir dünyamıza unutulmaz eserler bırakan “sevda bölüğünün kıdemli askeri” Bahattin Karakoç’un vefatıyla usta bir şairimiz daha şiir dünyamıza veda etti.

Sevenleri tarafından her zaman muhabbetle anılacak ve “yokluğu içimizde bir orkestra gibi çalacak” olan merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına, Kahramanmaraşlılara ve şiir dünyamızın bütün kalemlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.