Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook Kara Harp Okulu emniyet 31 Mart yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonuçları 31 Mart 2024 yerel seçimleri 30 Mart 2024 Pazar Gündemi 30 Mart 2024 Pazar Gündem Özeti 31 Mart 2024 Pazar Gündemi 30 Mart 2024 Cumartesi Gündem Özeti 30 Mart 2024 Gündem Özeti

Tüm Köy Ve Mahalle Muhtarları Derneği Genel Başkanı Çelik: "Darbe Heveslisi 104 Amiralin Mahalle Kütükleri Silinsin"

Tüm Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Genel Başkanı Nihat Çelik, gece yarısı 104 eski amiralin sözde darbe bildirisine karşı çıktıklarını ve yayınlanan bu metni tanımadıklarını açıkladı.Çelik, "Muhtarlardan  da, bu amirallerin mahalle kütüklerinin silinmesini talep ediyoruz. Devletimize, milletimize karşı gelen, darbe heveslisi bu 104 amiral kütüklerini kendilerine destek sağlayan ülkelere götürsünler. Biz bu darbecilerin hiçbir evrakını muhtarlıklarımıza kabul etmeyiz." dedi. 

Çelik yaptığı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:

"Öncelikle herkes bilsin ki; Türkiye’de darbeler dönemi kapanmıştır. Artık irade halkındır, milletindir ve milletimizin sandıkta büyük bir çoğunlukla seçmiş olduğu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dadır.

Darbe özentisi zihniyetin temsilciliğini sürdüren emekli amirallerin yazdığı bildiriyi incelediğimizde açıkça görülüyor ki bu metin profesyonelce hazırlanmış bir metindir ve üzerinde ciddi çalışmalar yapıldığı bellidir. Yayınlandığı vakit ve saat, içerisindeki kelimelerin anlamları adeta bir darbe çağrısıdır. Kimse bunu millete basit bir düşünce gibi pazarlamaya çalışmasın.

Bu fikirler bizim şahsi düşüncemizdir, biz emekli insanlarız gibi tutumları asla kabul etmiyoruz. Geçmişte yaptıklarınız gibi darbe bildirileri yazamazsınız, hazırlayamazsınız. Artık karşınızda millet var.                                                   

Muhtarlardan  da, bu amirallerin mahalle kütüklerinin silinmesini talep ediyoruz. Devletimize, milletimize karşı gelen, darbe heveslisi bu 104 amiral kütüklerini kendilerine destek sağlayan ülkelere götürsünler. Biz bu darbecilerin hiçbir evrakını muhtarlıklarımıza kabul etmeyiz.

Türkiye 27 Mayıs, 12 Eylül, 28 Şubat ve son olarak 15 Temmuz darbe kalıntılarının tekrar canlanmasına, aykırı bir dil kullanarak milli iradeye başkaldırı uygulamasına izin vermeyecektir. Geçmişte örnekleri olan postallıların ve postal destekçilerinin sivil iktidara parmak sallama süreci karşısında en hızlı şekilde cevap verilmiş, 15 Temmuz’da yaşanan ihanet tarihin çöplüğünde yerini bulmuştur.

Unutulmamalıdır ki; 15 Temmuz’da demokrasiye sahip çıkan halkımız, darbeci zihniyete gereken dersi vermiştir. Halkımız bugün de yarın da aynı şekilde ipleri dışarıda olan, ülkemizin yarınlarını akamete uğratmak isteyen karanlık kafaların emellerine izin vermeyecektir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.