Ankara'da Yarın Okullar Tatil Mi?

Kar yağışının Ankara'da dün akşam saatlerinde başlayarak aralıklarla devam etmesi ve bugün öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artırması nedeniyle öğrenciler ve veliler okulların 7 Ocak 2019 tarihinde tatil olacak mı haberlerini beklemeye başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden dün yaptığı açıklamasında, "06.01.2019 Pazar sabah saatlerinden itibaren Ankara’da başlaması beklenen kar yağışlarının gece saatlerine kadar zaman zaman kuvvetli şekilde devam ederek 8-15 cm civarında örtü bırakacağı; Pazar gece ve Pazartesi sabah saatlerinde il genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Kar yağışı ve buzlanmayla birlikte başta ulaşım sorunları olmak üzere yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."  yönünde vatandaşları uyarmıştı.

Ankara'da dün akşam saatlerinde başlayan ve bugün şiddetini artıran kar nedeniyle buzlanmaya karşı 07.01.2019 tarihinde okulların tatil olup olmayacağı konusunda Valilikten açıklama gelmedi. Veliler ve Öğrenciler tarafından Ankara'da okulların tatil edilip edilmediği şimdiden merak konusu oldu.

Anahtar Kelimeler:
Kar YağışıAnkara
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.