Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener AİLE

Ankara'da Yerel Hayvan Koruma Ve Ev Ve Süs Hayvanları Satış Yeri Eğitimleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi yerel hayvan koruma ve ev ve süs hayvanları satış yeri eğitimleri verecek.
 
Ankara Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesinden yayınlanan duyuruda Yerel Hayvan Koruma eğitiminin 13, ev ve süs hayvanları satış yeri eğitiminin 24 ders saati olacağı belirtildi.
 
Verilecek Yerel Hayvan Koruma eğitimi kapsamında müfredat  Yasaklı tür ve ırkların tanımı,  hayvanlarda ilk yardım, hayvan refahı, ruhsat koşulları ve kayıt sistemi ,hayvanlarda bakım ve beslenme, hayvan davranışları, hayvan ekolojisi, pet-shoplarda barınak ve bina  gibi konu başlıklarından oluşuyor.
 
Ev ve süs hayvanları satış yeri eğitimi kapsamında, yasaklı tür ve ırkların tanımı, hayvanlarda ilk yardım, hayvan refahı, hayvanlarda bakım ve beslenme, hayvan ekolojisi, pet-shoplarda barınak ve bina düzeni konuları müfredatta yer alıyor.
 
Eğitimler 25-29 Eylül tarihleri arasında Belediye Hizmet Binası Konferans Salonu’nda düzenlenecek.  Başvurular 22 Eylül tarihine kadar Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü’nden yapılabilecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.