Ankara’da 15 Temmuz’a Özel Ücretsiz Ulaşım

15 Temmuz Darbe Girişimi’nin resmi tatil olmasının ardından, Ankara’da da15 Temmuz Cumartesi günü otobüs, metro ve Ankaray hatları 24 saat ücretsiz hizmet verecek.

Cumartesi günü öğlen saat 12.00’dan, 16 Temmuz saat 12.00’a kadar EGO otobüsleri, metro ve Ankaray, 24 saat boyunca ve ücretsiz olarak yolcu taşıyacak. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden bugün yapılan açıklamada, “Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO otobüsleri ile metro ve Ankaray; 15 Temmuz hain darbe girişiminin ilk yıldönümünde, Başkentlilerin anma etkinliklerine rahat katılım sağlayabilmeleri için o güne özel, 24 saat ücretsiz hizmet verecek” denildi.

Belediye Meclisi’nden 15 Temmuz Günü İçin Önemli Kararlar

Ücretsiz ve 24 saat süreli taşıma hizmeti için Büyükşehir Belediye Meclisi’nde üyelerin oy birliğiyle karar alındı. Belediye Meclisi'nde, sivil toplum kuruluşlarınca talep edilen otobüslerin, bu kuruluşlara ücretsiz olarak temin edilmesi de oybirliğiyle karara bağlandı.

Meclis'te, 15 Temmuz anma etkinlikleriyle ilgili olarak, törenlere katılacak vatandaşlara ücretsiz çay, su ve kumanya dağıtılması; 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin çeşitli görsel malzemelerin hazırlanarak, medya ve billboard'lardan duyurulması; etkinliklere katılan vatandaşlara dağıtılmak üzere baskılı tanıtım ürünleri yaptırılması ve bu etkinlikler için ihtiyaç duyulan teknik ekipmanın, ilgili birimlerce temin edilmesi kararları da alındı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.