Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu çukurova belediye başkanı soner çetin EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin

Ankaragücü’ne Sincan Belediyesi’nden Destek

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ankaragücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yiğiner’le bir araya geldi. Ankaragücü’nün başkentin değerlerinden olduğunu ifade eden Başkan Ercan “Şehrimizin takımını yalnız bırakmayacağız, imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışacağız” dedi.


Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’dan Ankaragücü’ne destek

Sporu ve sporcuyu desteklediğini her fırsatta dile getiren Başkan Ercan, Ankaragücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yiğiner’le bir araya geldi. Ankaragücü’nün Başkenti temsil ettiğini vurgulayan Başkan Ercan “Yerel bir yönetici olarak benim görevim sorumlu olduğum kenti güzelleştirmek olduğu kadar elimden geldiği, bütçem izim verdiği kadar Ankara’nın gelişmesi için katkıda bulunmak. Ankaragücü’ne maddi manevi verdiğimiz her destek Ankara’nın gelişmesine katkı sağlayacaktır” dedi.
Ankaragücü’nün köklü geçmişini hatırlatan Başkan Ercan “Ankaragücü’nün içinde bulunduğu durum her Ankaragüçlüyü olduğu kadar beni de üzmüştü. Gerçekten Ankaragücü’ne verdiğiniz emekleri görmekteyiz. Ankaragücü’nü nerelerden alıp nerelere getirdiniz. Bu büyük bir başarıdır. Ben bir Ankaragüçlü olarak sizlere gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Sponsor sözleşmesi imzalandı
İmkanlar ölçüsünde Ankaragücü’ne destek vereceğinin altını çizen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Sincan Belediyesi’ne bağlı SİNKENT ile Ankaragücü arasında imzaladığımız sponsorluk sözleşmesi ile önemli bir adım atıyoruz. İlerleyen süreçte imkanlarımız ölçüsünde yardım ve desteklerimizi sürdürme arzusundayız. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.


Yiğiner'den Teşekkür
Verilen destekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Yiğiner “Ankaragücü’nün Ankara’nın takımı, halkın takımıdır. Bu camiaya gönül vermiş yüzbinler var. Sincan Belediyesi’nin ve Başkanımızın verdiği bu destek yüzbinlere verilmiş destektir. Kendilerine şahsım ve Ankaragücü’ne gönül veren herkes adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.