Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Atatürk Beşiktaş’ta Anıldı

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen törenle anıldı.

Beşiktaş Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79. yıl dönümünde anma etkinliği düzenleyerek on binleri Dolmabahçe’de buluşturdu. Barbaros Bulvarı’nda,  başlayan Ata’ya saygı zinciri Dolmabahçe’de son buldu, dev Türk bayrağını omuzlarda taşıyan vatandaşlar marşlar söyleyerek Dolmabahçe’ye yürüdü. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’da en önde Beşiktaşlılarla beraber yürüdü. Hazinedar,  Atatürk’ün Dolmabahçe Saray’ındaki  yatağına çiçek bıraktı.

Anma etkinliği sonrasında Hazinedar, Atatürk’ün tarihteki önemine vurgu yaparak, “Atatürk, dünya tarihine damga vuran ender insanlardan biridir.  Her 10 Kasım’da olduğu gibi bu 10 Kasım’da da büyük bir kalabalıkla andık” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.