Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener AİLE

Bakırköy’de 150 Tekne Atatürk Deniz Köşkü’nü Selamladı

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte 150 tekne sahibi denize açılarak Florya Atatürk Deniz Köşkü önünde Mustafa Kemal silah arkadaşları ve şehitleri andı.

İstanbul Bakırköy Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinlikte denize açılan 150 tekne sahibi Florya Atatürk Deniz Köşkü önünde Mustafa Kemal, silah arkadaşları ve şehitleri selamladı.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen etkinliğe Bakırköy’deki balıkçı barınaklarındaki yüzlerce balıkçı ve tekne sahiplerinin destek verdiğini bildirerek, “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının onurlu mücadelesi sonunda bizlere hediye ettikleri 30 Ağustos Zafer'inin yıldönümünde Ata'mızı ziyaret ediyoruz.150 tekne dolusu Cumhuriyet yurttaşı ile ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatının son yıllarını geçirdiği Florya Atatürk Deniz Köşkü'ne geldik ve, ebedi önderimizin şahsında şanlı zaferi taçlandıran şehitlerimizi selamladık. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve bütün kahraman şehitlerimizi saygıyla, minnetle, şükranla ve özlemle anıyoruz” ifadesinde bulundu.
 
Kerimoğlu: Atatürk Köşkü’nde Bayrak Yok, Kınıyorum
 
Bülent Kerimoğlu konuşmasında Florya Atatürk Deniz Köşkü’nde bayrak bulunmamasını şikayet ederek, ”TBMM’nin yetki ve sorumluluğunda bulunan Florya Atatürk Deniz Köşkü’nde tek bir bayrak bulunmamasını da kınıyorum. Bahane üreterek milli bayramları halkın gözünden kaçıranları da kınıyorum. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yoldan ilerlemeye söz veriyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.